søndag 25 sep 2022 - Ansager
3. division håndbold SAHK mod Odense DHG
SAHK damehåndbold 3. division spillede 22-14 på hjemmebane mod Odense DHG
SAHK damehåndbold 3. division spillede 22-14 på hjemmebane mod Odense DHG Foto: Karsten Madsen
Sæsonen blev åbnet med en sejr på 22-14 mod et ungt, godt fightende DHG hold

I første halvleg var kampen helt lige og de to hold fulgtes fint ad. Dog havde vi lettere ved at komme igennem til åbne chancer, men vi brændte desværre for meget på en velspillende DHG-keeper.

Omvendt havde DHG svært ved at tilspille sig de åbne chancer i vores forsvar. Der blev fightet godt og vores 3-2-1 forsvar fungerede fint. Begge hold kunne gå til pause med 9-9.

I pausen blev der talt om, at vi skulle fortsætte med vores 3-2-1 og det var i den ende af banen, der skulle banes vej til sejr. Det lykkedes til fulde, hvor det så meget stabilt ud.

I de første 19 minutter af 2 halvleg fik DHG kun scoret 2 mål. Hele holdet leverede en gedigen forsvarsindsats godt ført an af forsvarskaptajn Kamilla Dahl. Samtidig stod Marie Held fortræffeligt i målet.

Angrebsmæssigt blev vi bedre i 2 halvleg, hvor vi udnyttede de åbne chancer lidt bedre. Vi fik slået et hul efter 10 min, hvor kampen reelt var afgjort.

Det var glædeligt at flere angrebsåbninger, som vi arbejder med i den daglige træning, gjorde at vi kom fri til åbne chancer.