lørdag 24 sep 2022 - Ansager
Sommersang i Mariehaven 2022 på DK4
8 nye programmer fra Mariehaven er klar. Det første program sendes næstkommende lørdag den 1. oktober 2022 kl. 21.05

Helge & Co tilbage i storform!

Efter to års pause vender Helge Engelbrecht & Co tilbage med helt nye optagelser fra Mariehaven. I dette premiereprogram optaget 2´den pinsedag, er der som tidligere højt humør og masser af fællessang. Den gamle vise ”Til Pinse, når skoven bliver rigtig grøn” bliver fremført med charme og overskud af Mogens Fangel Damm fra det store sommersangsorkester Neighbours & Friends og publikum har det herligt.

Helge byder velkommen til et nyt medlem i bandet, Anne-Marie Hassing, som sætter festen i gang med ”Sangen til livet”. Senere bjergtager Anne-Marie alt og alle i Mariehaven med en fornem udgave af sangen ”Lyse nætter”. Fløjtenist og sanger Sidsel Maria Michelsen synger sin egen forårsbebuder ”Mærker du blomsterne gror” og så er der naturligt genhør med flere af de største hits fra Neighbours & Friends eget repertoire.

Blandt solisterne denne dag i Mariehaven er færøske Kristina Bærendsen samt vores egen Johnny Hansen fra Kandis. Kristina Bærendsen fortæller om sit nye liv som mor og synger to sange i programmet og det samme gælder Johnny Hansen, der også får en snak med Helge om dokumentarfilmen ”Kandis for livet”.

Medvirkende:

Neighbours & Friends, Johnny Hansen, Kristina Bærendsen, Mogens Fangel Damm, Anne-Marie Hassing og Sidsel Maria Michelsen.

Pressemeddelelse Musikgalleriet

vist 2477 gange