søndag 18 sep 2022 - Ansager
Dansk mesterskab til Ansager Krocket Klub

Ansager Krocket Klub har i weekenden været til Danmarks mesterskaber i krocket for hold i mesterrækken

Spillerne kom hjem med titlen som Danmarksmestre.

Holdet der normalt består af 4 spillere er: Ernst Vedstesen, Flemming Nørskov, Kris Hansen, Børge Thomsen

Holdet var desværre ramt af et afbud fra Børge Thomsen, derfor blev reserveren Lars Bo indkaldt for at deltage i stævnet, som blev afviklet på banerne ved Varde Fritidscenter.

Holdet spillede ikke mindre en 20 kampe og vandt 11 af disse, men konkurrencen var hård da holdene slog hinanden indbyrdes. I allersidste kamp og sidste slag lykkedes det holdet fra Ansager at erobre titlen som Danmarks absolut bedste krockethold i mesterrækken. Det svarer til fodboldens bedste hold i Superligaen.

Vi var nogle få personer som havde hørt rygtet, og var derfor kørt på krocketbanen ved 18 tiden søndag aften, da vi havde hørt at de ville komme forbi klubhuset på vej hjem til Ansager. Der blev filmet lidt da de ankom.

Ansager Krocket Klub har for alvor igen været med til at sætte Ansager på Danmarkskortet for gode sportspræstationer.

Lad os alle ønske Ansager Krocket klub og den medlemmer og byen tillykke med mesterskabet.