tirsdag 27 aug 2013 - Ansager
Ansager Hotel åben under MARIE festivalen
Køkkenet er klar til festivalen
Køkkenet er klar til festivalen Foto: Karsten Madsen
Ansager Hotel har scene og køkken klar til MARIE festivalen

I weekenden fredag d.30.august til 1.september er Ansager på den anden ende. Marie festivalen løber af stablen disse tre dage.

Ansager Hotel er åben og bliver et levende bevis på byens vilje til at vise sig frem.

Ansager Hotel åbner dørene for timekoncerter og servering

Hotellet er vært for timekoncerter alle tre dage. Koncerterne foregår i hotellets store sal, hvor der fredag vil være timekoncerter fra kl. 17 til midnat med lokale Neighbours på programmet den sidste time.

Lørdag starter timekoncerterne på hotellet kl.11 med The Dixieland Gipsy Band. Efter 12 timekoncerter afsluttes der fra kl. 23 med ÅBEN SCENE.

Søndag afholdes fire timekoncerter med start kl.10, inden der kl.14 afsluttes med Mariefestival Allstars i Mariehaven.

Begge dage vil der være udskænkning i salen, mens der serveres festivalmenuer i hotellets tre restauranter. Servering i restauranterne er ikke kun for musikgæster, men for alle besøgende i byen, herunder tilskuere til pælesidning og vikinger samt selvfølgelig for byens borgere. Ved godt vejr serveres der også på de opstillede cafeborde ude foran hotellet.

Ansager Hotel har i anledning af festivalen fået køkkenchef Bent Vidriksen til at forstå tilberedning af menuerne. Det vil blive muligt at vælge mellem tre festivalmenuer og to børnemenuer.

Lørdag aften anbefales det at reservere plads i restauranterne. Bordbestilling kan ske på hotellet.

Se menukortet her: Festivalmenu 

Kom indenfor på hotellet og giv jeres opbakning til de mange kunstnere på scenen, samt oplev og bliv en del af den gode stemning under koncerterne.

Vel mødt til MARIE festival på Ansager Hotel.

vist 558 gange