mandag 15 aug 2022 - Skovlund
Statsautoriseret rådgivningshus i Skovlund
Den 1. august blev dørene slået op til et nyt rådgivningshus, som huser både revision og jura

I januar solgte Verner Kristensen Partner Erhvervsservice til One Revision i Vejle med intentioner om at skabe et nyt rådgivningshus. Det rådgivningshus er nu lanceret og hedder Attent. Det hele fejres med et åbent hus i Skovlund erhvervspark fredag d. 26/8.

Verner Kristensen er kontorleder i Skovlund og har stadig kontakten til alle sine kunder.

Rådgivningshuset, Attent, samler økonomisk og juridisk rådgivning under ét tag: - Det skal være nemmere for virksomhederne at få den rådgivning, de har brug for, siger partner, Thomas Søgaard.

- Fra man opretter et CVR-nummer og til man lukker det igen, er der flere processer, hvor man har brug for en revisor og en jurist, og ofte på samme tid. Det kan være i forbindelse med, at man skal købe en virksomhed, man skal have investorer ind eller rådgivning om forretningsudvikling. I stedet for at revisor skal henvise til en advokat eller omvendt, så giver det mere til vores kunder, at vi flytter sammen.

Udover økonomisk og juridisk rådgivning, tilbyder Attent også rådgivning omkring hvordan virksomheder overholder GDPR-lovgivningen. For selvom lovgivningen trådte i kraft i 2018, er det de færreste virksomheder, som er klar over, hvad de skal gøre for at overholde den.

Uddrag fra pressemeddelelse

Læs mere her: Invitation

vist 332 gange