onsdag 10 aug 2022 - Skovlund
Advokatfirma etablerer sig i Skovlund
Et af Midt- og Vestjyllands største specialistkontorer inden for familie- og arveret åbner filial i Skovlund ved Ansager for at komme tættere på de vestjyske klienter

BALE Advokatfirma, der har hovedkontor i Herning, har vokseværk mod vest. Fokus er dog uændret og rammen sættes fortsat af opgaver relateret til familiens privatsfære.

Indehaver, Marianne Bale, advokat (H), udtrykker det således: „Vi har for snart mange år siden valgt at koncentrere al vores energi omkring rådgivning vedrørende fremtidsfuldmagter, samejeoverenskomster, ægtepagter, skilsmisser, bodeling, børnesager, køb og overdragelse af fast ejendom, arv, testamenter og dødsboer“.

Adspurgt til konsekvenserne af et sådant valg lyder svaret prompte: „Vil du være spidskompetent indenfor et juridisk felt, må du nødvendigvis sige nej til at arbejde med andre dele af juraen“. Marianne Bale fortæller, at hun og hendes kollegaer er helt bevidste om, at de absolut ingen viden har om emner som fusioner, varemærkeret og patenter.

Advokaterne hos BALE har foretaget et aktivt valg om at være blandt de førende specialister inden for familie- og arveretlig rådgivning; et tilvalg, der inkluderer juridiske fravalg. De fravalg skal sikre, at klienterne i Herning-Ikast-Brande området og nu også i Skovlund, Ansager og opland får den bedst tænkelige rådgivning indenfor familie- og arveret.

Når man besøger BALE Advokatfirma, det være sig i Herning eller i Skovlund, kan man ikke undgå at mærke de ansattes brændende engagement og ønsket om at komme ud over stepperne – her de vestlige af slagsen...

Skovlund: hyggelig og uformel omgangstone.

Advokaterne fortæller, at de længe har ledt efter den rette lokation i det vestjyske og at kontorfællesskabet i Skovlund føles helt rigtigt; et sted, hvor der er højt til loftet og en hyggelig og uformel omgangstone.

Rent geografisk får advokaternes vestjyske klienter nu fordel af en kortere vej til BALEs hoveddør. Indholdsmæssigt vil kvaliteten i den familie- og arveretlige rådgivning fortsat have den højest tænkelige prioritet, fortæller Marianne Bale, der er indehaver af specialistkontoret, hvor kompetencerne inkluderer møderettigheder for Byret, Landsret og Højesteret.

Pressemeddelelse: BALE Advokatfirma er medlem af Danske FamilieAdvokater og Danske ArveretsAdvokater.

vist 646 gange