onsdag 3 aug 2022 - Ansager
Som'ren er stadig lige her!
Velkommen til Mariehaven

Kære alle Mariehavens venner

Som´ren er jo stadig lige her!

Ja, og hvilken sommer med masser af sang og musik! Vi har netop afviklet vores harmonikafestival ”Rundt om harmonikaen”. I gennem hele uge 30 var der dejlige harmonikatoner i alle retninger fra svenske, norske og danske spillemænd her i Mariehaven og der blev både spillet, sunget og danset, så det var en fryd. Det kalder på en gentagelse og uge 30 i det kommende år er allerede krydset af.

I denne uge er der to store arrangementer i Mariehaven.

  • Torsdag vender Kandis, Birthe Kjær, Ann-Mette Elten og gemalen Niels Kirkegaard samt Stig Rossen tilbage til anden udgave af arrangementet LILLE MARIE.
  • Søndag står den på tredje udgave af SOMMERSANG I MARIEHAVEN.

Der er billetter til begge arrangementer, så kom endelig og vær med.

I denne uge genåbner vi også VINGAARDEN, vores hyggelige vinbar og spillested på Torvet i Ansager. Her vil der være koncerter både fredag og lørdag aften med Kristina Bærendsen og Böddi Reynis, der optræder kl. 20.30 i rækken af ”Koncerter for en hund”, dvs der bliver en beskeden entré på 100 kr. for at opleve Kristina og Böddi, som betales på stedet. Dørene åbnes begge dage kl. 17.30 og der vil være mulighed for også at spise inden koncerterne. Bordbestilling på 40209933 eller mail@musikgalleriet.dk

Af kommende arrangementer kan nævnes:

FÆRØSK FESTIVAL (14/8), SOMMERSANG I MARIEHAVEN (21/8), MARIES FESTIVAL (30/8 til og med 4/9), OLDIES AND GOODIES (11/9), NEIGHBOURS I DET AKUSTISKE HJØRNE (28/10 + 29/10) samt JULEKONCERTEN ”DEN NAT AF ALLE NÆTTER” med MARIEHAVENS JULEORKESTER (13/12 til og med 18/12).

Vi slutter året med arrangementet JUL I MARIEHAVEN (13/11 til 24/12), som I godt kan begynde at glæde jer til. Vi har noget ganske særligt på bedding, som I snart får mere at vide om.

Der er fortsat billetter til de fleste af vore koncerter resten af året. Vi har endvidere åbnet for billetsalg til Sommersang i Mariehaven 2023 og meget mere er på vej. Vores halvårsprogram 2022-2 er klar online på vores hjemmeside.

Musikgalleriet

Åbningstider Mariehaven og Restaurant Galleriet:

Mariehaven og Restaurant Galleriet har åbent fra august til november torsdag til og med søndag fra kl. 12.00.

Kom og oplev Mariehaven smukkere end nogensinde, tag et kig i Englehuset, se vore udstillinger og nyd en dejlig frokost eller en skøn aftenmenu i restauranten, hvor Mie og hendes team står klar med det bedste af det bedste. Vil du være sikker på en plads, anbefaler vi at du bestiller bord på: 40 20 99 93 eller mail@musikgalleriet.dk

vist 853 gange