lørdag 28 maj 2022 - Ansager
Sommertilbud hos Hair by Clement
I forbindelse med byfesten i starten af juni måned, har Hair by Clement valgt at lave et lille sommertilbud, som gælder resten af juni måned!

ALLE der booker tid til en klip eller farvebehandling, får en GRATIS 5-minutters kurbehandling (værdi 49,-) i juni måned!

5-minutters kuren er en hårkur ved vasken, der tilfører en masse fugt til dit hår, samtidigt med at den genopbygger håret. Derudover giver hårkuren en smuk glans til dit hår og gør det blødt og smidigt.

Tilbuddet gælder kun i juni måned.

Hair by Clement er en salon for hele familien, der vægter høj service, kvalitet og nytænkning. Jeg bruger kun farver og produkter, som passer på vores hår og hud og ikke mindst miljøet. Jeg er uddannet frisør med den 4-årige uddannelse og sideløbende har jeg taget et udvidet kursusforløb som hårolog. Jeg kan derfor også hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til dit hår og hjælpe dig med at forstå hvorfor dit hår er som det er.

Psst… derudover vil der på Hair by Clements facebook side, blive offentliggjort en lækker giveaway konkurrence d. 1 juni.

Med venlig hilsen

Matilde Clement Justesen, indehaver af Hair by Clement.

Tidsbestilling

Book online på hairbyclement.dk

Eller ring på telefon 52 10 22 33

Søndergade 9, 6823 Ansager

Salonen kan desværre pt. ikke tilbyde uden tidsbestilling, så sørg for at have en aftale inden du kommer forbi.

vist 500 gange