torsdag 19 maj 2022 - Ansager
Webinar om "nærvarme"
Alternative fælles opvarmningsformer for de, der ikke er tilknyttet et varmeværk

Det er ikke alle steder, hvor der er fjernvarme, eller hvor der kommer det i fremtiden – og for disse steder kan ”nærvarme” være en løsning – og for disse steder kan webinaret være interessant.

Webinaret er gratis og afholdes torsdag den 2. juni 2022 kl. 16.00-17.15.

På webinaret møder du initiativtageren Søren Skjold Andersen, som fortæller om udviklingen og tilblivelsen af et fælles jordvarmeanlæg. Ikke alle steder i landdistrikterne er der adgang til traditionel fjernvarme og nye løsninger skal findes. På dette webinar kommer du til at høre om, hvordan en lille gruppe borgere i en enklave af villahuse er tilsluttet et fælles jordvarmeanlæg - et såkaldt termonet - som kan forsyne boligerne med billig og lokalproduceret varme til opvarmning og varmt brugsvand. Sammen undersøger vi, hvordan et lokalsamfund og gruppe af borgere kan lykkes med denne løsning på en global klima- og samfundsmæssig udfordring.

Du får også kommunens perspektiv på, hvordan man arbejder med alternativt produceret varme, fra Merete Valbak fra Hedensted kommune, samt et helikopterperspektiv fra strategisk energiplanlægger og professor Ulrik Jørgensen - begge to stiller spørgsmål og kommenterer som panel på webinaret.

Hvis du har en nabo, kollega eller samarbejdspartner, der gerne vil deltage i webinaret, må du gerne invitere vedkommende med.

Du tilmelder dig ved at følge nedenstående link.

Tilmelding til: Webinar

vist 407 gange