fredag 16 aug 2013 - Ansager
Louise Jensen til konkurrence i Tivoli
Louise Jensen fra Blomstermagi i Ansager
Louise Jensen fra Blomstermagi i Ansager Foto: Karsten Madsen
Tivoli Blomster Show afholdes den 25. august, og Louise fra Blomstermagi i Ansager er med i konkurrencen

30 af Danmarks bedste blomsterdekoratører kommer den 25. august til Tivoli i København for at se, hvem der skaber de mest betagende blomsterdekorationer. I år er der for første gang også deltagere med fra Norge og Sverige.

Louise har gennem flere år ønsket at deltage i konkurrencen og prøve kræfter med de andre dygtige blomsterkunstnere. I år bød muligheden sig, og så skal det være.

Opgaven i år går ud på at udsmykke en levende model i renæssancedragt. "Columbine skal til renæssancebal" lyder temaet. Der er kun begrænsede materialer tilrådighed, og Louise ved ikke på forhånd, hvilke blomster hun får at trylle med.

Det er lidt svært at øve sig, men Louise har bygget en krinoline, hvor hun kan fastgøre blomsterne og sat en pibekrave på modellen, så stilen passer.

Tankerne kredser hele tiden om konkurrencen. - Også om natten vågner jeg pludselig og har en ide, siger Louise, så står jeg op og tegner skitser, mens jeg stadig kan huske.

Konkurrenterne er meget dygtige, så Louise synes det er spændende bare at få lov at deltage og samle erfaring til sig.

Louise håber at kunne hente inspiration til sit arbejde i butikken, også selvom hun sjældent står over for samme udfordringer som til konkurrencen.

vist 2434 gange  
Annonce