fredag 25 mar 2022 - Ansager
Så starter sæsonen for alvor
Begge herreseniorhold skal i aktion på Ansager Stadion på lørdag, hvor Serie 4 skyder turneringen i gang, mens Serie 5 har den sidste generalprøve

Der findes næsten ikke smukkere fodboldpoesi, end når fuglene synger, og spillerne træner koncentreret på Ansager Stadion i den sidste træning, inden årets første turneringskamp. Det var tilfældet torsdag aften, hvor foråret viste sit smukke ansigt, og selvom banen endnu ikke er et billardtæppe, så var stemningen høj.

- Vi glæder os bare til, at vi igen skal spille om point, og det bliver selvfølgelig spændende at se begge hold, nu de er en række højere oppe efter to oprykninger. Banen er efter årstiden, som vi også har set alle andre steder, vi har spillet, og vi har altid det fokus, at vi kun bruger kræfter på de ting, som vi kan gøre noget ved, og så får vi det bedste ud af det. Vi vil stadig prøve at spille god fodbold, for det er bare så meget sjovere for alle, lyder det fra trænerteamet, som særligt glæder sig over et ganske pænt fremmøde til træning og nogle velspillede træningskampe.

- Der var en enkelt weekend, hvor begge hold var hårdt ramt af sygdom, men ellers har vi både leveret ret fine resultater og ellers været godt med i kampe, hvor vi også kunne se, at modstanderholdene også har været sat stærkt op. Det er meget naturligt i opstarten, hvor alle trænere lige vil prøve lidt forskelligt, og vi har også fået set rigtigt mange spillere an. Vi har fået en god håndfuld nye spillere, så vi er rigtigt mange til to hold, men man skulle være et skarn, hvis man klager over det som trænere, siger trænerne, som håber på, at rigtigt mange vil gribe muligheden for forårsvejr og bold på Ansager Stadion.

- Vi vil meget gerne godt fra land i Serie 4, hvor der godt kunne vente et tæt opgør mod Karstoft, og så er Serie 5 ved at være godt på plads til turneringsstart inden længe. Her er Bramming modstanderen, så vi håber på et par gode kampe, hvor der forhåbentligt også er en del mennesker langs rækværket. Det er en meget god måde at bruge en lørdag eftermiddag på.

  • Serie 4: AIF-Karstoft 14.00
  • Serie 5: AIF-Bramming 16.00

Trænerteamet, seniorfodbold.

vist 414 gange