mandag 12 aug 2013 - Ansager
Ansager Løbet 2013
I Krattet lige inden den stejle bakke før løbets afslutning
I Krattet lige inden den stejle bakke før løbets afslutning Foto: Karsten Madsen
Naturskøn rute er valgt til 6.5 km løbet lørdag d. 31. august kl. 10,30

Udgangspunkt for løbet er i år Skovlund-Ansager Hallen. Løbsruten er derfor ændret og byder på en helt ny rute, hvor deltagerne kommer til at løbe på grusvej, skovstier og asfalt. Som en god afslutning får deltagerne en stejl bakke, inden de løber i mål ved hallen.

Ruten er lagt, så man kommer gennem den afvekslende natur i ådalen. Løberne krydser Ansager Å to gange og Kærbæk én gang. Billedet oven over er taget hvor kærbæk krydses og lige inden den stejle bakke ved løbets afslutning.

Leif Jørgensen, som arrangerer løbet, håber mange vil prøve den nye afvekslende rute. Der er ikke krav om, at man skal gennemføre på en bestemt tid. Tidstagerne venter til alle er i mål, så man kan fint gå hele eller en del af ruten.

Der er meget at se på i byen før og efter løbet, da Ansager fejrer byfestival samme weekend med musik over hele byen. Der er gratis adgang til en stor del af festivalen, så kik ind i byen.

Er du allerede til festival i Ansager, var det måske en ide med et afbræk og lidt motion. Det er samtidig en god lejlighed til at opleve naturen omkring Ansager.

Tilmeld dig allerede nu. Klik på linket på næste linje for nærmere oplysninger.

Læs mere her: ansager.info

vist 630 gange