søndag 13 mar 2022 - Ansager
Skulle vi have 2 badmintonhold med til DM?
U11 holdet fra venstre Rasmus, William, Lukas, Jeppe, Nicklas og Malvin
U11 holdet fra venstre Rasmus, William, Lukas, Jeppe, Nicklas og Malvin Foto: PR
I weekenden blev de sidste og afgørende runder spillet i sæsonens holdturnering.

Det var en altafgørende runde, hvor det skulle afgøres hvor mange hold vi kunne få med til DM. Vores U11 og U13 hold lå på 1. pladsen i deres puljer, men de hold der lå på 2. pladsen, kunne stadig nå at indhente os.

Vi startede dagen på Fanø, hvor det var U11 holdet der skulle sikre deres 1. plads. Det klarede de på flotteste vis med to sikre sejre på 6-0 og 6-0. Kvalifikationen til DM var dermed i hus.

Stort tillykke til holdet der består af Nicklas Andersen, William Marcussen, Rasmus Sønderby, Malvin Hansen, Lukas Elbæk og Jeppe Vinding.

U13 holdet fra venstre Bjarke, Magnus, Maja, Emma, Aksel, Anders og Lasse. Christina var desværre ikke med denne dag. Foto: PR

Herefter skulle U13 holdet se om de også kunne kvalificere sig. Det foregik i Hjerting. Det var nødvendigt med én sejr ud af de to holdkampe de skulle spille.

Holdet startede mod Ribe, som desværre besejrede U13 med hele 5-1. Nu så det ud til at DM var langt væk. Spillerne blev dog klar til den sidste holdkamp mod puljens nr. 2. Det blev en utrolig spændende kamp. Der blev bakket op og heppet til alle kampe af både forældre og holdkammerater. Efter en rigtig spændende sidste single, endte kampen uafgjort, og skulle nu afgøres i Golden Set - ét afgørende sæt til 21. Det var altafgørende om vi ville vinde puljen.

Der blev spillet et rigtig tæt Golden sæt, der desværre endte med et nederlag til U13 holdet. Stemningen var ikke supergod, da drengene selvfølgelig havde håbet at komme med til DM. Det andet holds træner kommer dog hen og ønsker os tillykke med puljesejren og turen til DM, da de i deres 2. holdkamp ikke havde opnået fuldt point og vi derfor ville vinde puljen alligevel. Så brød jublen ud. U13 holdet havde nu alligevel kvalificeret sig til DM.

Stort tillykke til holdet her også. Holdet består af: Christina Kristensen, Aksel Esbensen, Emma Alshauge, Anders T. Larsen, Magnus S. Hansen, Maja Sørensen, Bjarke L. Hansen og Lasse Vinding.

Der skal også ønskes et stort tillykke til træner Susanne Kristensen med de flotte kvalifikationer.

Hold DM afvikles d. 23. + 24. april for U11 holdet i Billund Kommune, mens U13 holdet skal til Slangerup.

vist 552 gange