torsdag 10 mar 2022 - Ansager
Sæt kryds i kalender allerede nu
Den 8. og 9. april præsentere vi Revystafetten, en god traditionel dansk lagkagerevy med garanti for et godt grin

RevyStafetten er navnet på et nyt dansk turnerende revyteater, der er klar til at indtage de danske landeveje og scenerne på kroer, teatre, restauranter, konferencecentre med mere.

Revystafetten drager i foråret 2022 på turné med en god, traditionel dansk lagkagerevy med garanti for et godt grin, men også med plads til det mere eftertænksomme. - Det er en flere år gammel idé, der nu bliver realiseret, fortæller, René Maaløe, der er en af idépersonerne bag den turnerende revy og en flittig benyttet revyskuespiller rundt om i det danske revyland.

- Tanken er, at i vi stedet for kun at spille et sted i en begrænset periode, sender revyen på turné til kroer, restauranter, firmafester og så videre, så flere kan få glæde af vores revy og vores spilleperioden på sin vis bliver ubegrænset.

Holdet på scenen er Mie Karoline Jørgensen, Tina Vibæk, Klaus Svanborg Pedersen og René Maaløe, der alle kommer med mange års erfaring fra revyens verden. De er max klar til at give publikum en rigtig god revyoplevelse med lattergaranti.

Aftens revy starter kl. 20:00 og inden da vil der mulighed for at nyde en lækker buffet og lidt godt at drikke til fornuftige priser. Dørene åbnes kl. 18:00.

Info:

Varighed: 2x45 min.
Billet inkl. buffet 350,-
Billet uden buffet 175,-
Administrations gebyr 20,-

Billetsalget er åbnet og kan købes via henvendelse på tlf. 75 29 70 50 eller mail reception@ansagerhotel.dk

Billetten kan sendes via mail eller afhentes personligt på Ansager Hotel, Søndergade 2, Ansager.

Betaling via mobilepay, dankort eller kontant.
Vi glæder os til endnu aften i godt selskab med masser grin.

vist 408 gange