lørdag 5 mar 2022 - Ansager
En tak fra Udviklingsrådet
Tusind Tak til deltagerne fra Udviklingsrådets møde om udvikling, samarbejde og sammenhængskraft i 6823

32 engagerede borgere deltog i arrangementet i Skovlund Kulturhus torsdag aften d. 3. marts 2022. Mødet mellem områdets foreninger og institutioner har til formål at skabe udvikling, samarbejde og sammenhængskraft.

Efter en kort præsentation og gennemgang af Udviklingsrådets historie, formål, form og økonomi, kastede deltagerne sig over den første drøftelse ved bordene. I første omgang handlede det om tænkelige eksempler på samarbejde, der ikke nødvendigvis tog udgangspunkt i egen forening/institution.

Forslagene blev læst op for forsamlingen til inspiration for den næste runde, hvor der ved bordene blev drøftet oplagte muligheder for egen forening/institution.

Det resulterede i 28 forslag, herunder invitationer til at bruge faciliteter. Der blev også lavet aftaler om konkrete projekter og samarbejdsrelationer, som foreningerne og institutioner selv skal have lov at fremføre.

Muligheder og udfordringer ved samarbejde i vores skolevæsen blev også drøftet.

Forsamlingen blev sluttelig enige om, at mødet er relevant. Formen og frekvensen med en gang om året er også den rigtige.

Tusind Tak for deltagelse og engagement.

De bedste Hilsner

Skovlund/Ansager Udviklingsråd

vist 349 gange