søndag 20 feb 2022 - Ansager
Fodbold: Fed start på ny sæson
20 herrespillere og to damespillere var med til årets første træning.
20 herrespillere og to damespillere var med til årets første træning. Foto: PR
Årets første seniortræning var velbesøgt på trods af flere afbud på grund af ferie og sygdom. Flere nye spillere er kommet til de to herrehold, der begge rykkede op i efteråret.

Der var godt gang i den til lørdagens første seniortræning, hvor 20 herrespillere og to damespillere var med til årets første træning. Det flotte fremmøde skete selvom flere spillere og trænere måtte melde afbud på grund af sygdom og ferie, og stemningen var rigtigt god.

- Vi så et par nye spillere, og vi ved, at det kommer flere endnu, når vi har overstået vinterferien, så vi regner med en håndfuld nye, og der er generelt en rigtig positiv stemning i seniorafdelingen. Det var fedt at se, hvordan der blev gået til den, fortæller formand for Fodboldafdelingen, Helle Bryndum Christensen, inden spillerne kunne nyde den traditionelle varme suppe, der igen i år blev sponsoreret af Allan’s Dinér. Den blev indtaget i klubhuset, hvor Fodboldafdelingen deler vagterne ud på flere hænder, da den tidligere bestyrer har valgt at trække sig.

Desuden står ungdomsafdelingens opstart også for døren inden længe, og Fodboldafdelingen glæder sig til, at bolden igen ruller.

- Der er møde for vores ungdomstrænere mandag, hvor de er med til at planlægge sæsonen, og vi håber selvfølgelig, at der kommer rigtigt mange unge spillere også, når sæsonen starter der. Dameholdet var hårdt ramt af skader sidste år, men vi vil også at starte deres hold op igen, og generelt har vi en rigtig god trænergruppe, der over en bred kam har sagt ja til at fortsætte i foråret. Der er dog også mange andre muligheder for at være frivillig, og vi har allerede de første kampe næste weekend, når herresenior starter med træningskampe, fortæller Helle Bryndum Christensen.

Herresenior træner tirsdag og torsdag fra 18.30-20.00 på Ansager Stadion.

Fodboldudvalget

vist 849 gange