tirsdag 25 jan 2022 - Ansager
Dyhr: Vi løfter os hele tiden
Esbjerg Vikings har fået den tredobbelte verdensmester Tai Woffinden med på holdet
Esbjerg Vikings har fået den tredobbelte verdensmester Tai Woffinden med på holdet Foto: PR
Med aftalen med Tai Woffinden har Esbjerg Vikings taget endnu et skridt, og der er mere på vej.

I efteråret blev det officielt, at Granly Speedway Arena skal danne ramme om den allerførste udgave af det nye format af Speedway of Nations, der gør det til den største speedwaybegivenhed i verden med fire løbsdage i træk, og i dag har Esbjerg Vikings løftet sløret for endnu en markant nyhed. Den tredobbelte verdensmester Tai Woffinden hentes til holdet med hjælp fra gode samarbejdspartnere som Granly Gruppen, Jørgen Holm Ejendomme og Superior. Det glæder naturligvis direktør Lars Guldager Dyhr, at det har været muligt at lande sådan en aftale.

- Vi ser rigtigt meget frem til at præsentere Tai Woffinden for vores fans på Granly Speedway Arena, og vi håber, at både Esbjerg Vikings og resten af SpeedwayLigaen vil nyde godt af, at vi henter sådan et navn. Vi er sikre på, at vi kan tage flere skridt fremad sammen, og det giver os et nyt potentiale både på banen og rent kommercielt, hvor vi i forvejen oplever stor opmærksomhed fra nuværende og nye samarbejdspartnere, konstaterer Lars Guldager Dyhr, som har øjnene rettet mod fortsat udvikling.

- Vores ambition er, at vi fortsat skal vokse som organisation, og når vi når et af vores mål, så går vi efter det næste. Der er en klar plan om at skabe en ny spændende historie i dansk speedways vugge her i Esbjerg, hvor Esbjerg Vikings i forvejen har en stolt historie som den ældste nuværende speedwayklub i landet, og det vil vi arbejde videre på, siger Lars Guldager Dyhr og uddyber.

- Vi har mange drømme, og heldigvis er vi i stand til at realisere dem i disse år. Det sker med hjælp fra vores loyale samarbejdspartnere, som jeg gerne vil sende en stor tak til, og vi kigger blandt andet også på, hvordan vi kan forbedre forholdene for vores talentmasse og faciliteterne generelt. Vi vil vokse på alle plan, og vi viser kontinuerligt, at det er muligt at flytte noget, hvis vi arbejder hårdt på tingene. Det er vi ikke bange for i Esbjerg, hvor vi har solid opbakning fra Esbjerg Kommune og de mange lokale virksomheder, som har lignende ambitioner, lyder det fra Lars Guldager Dyhr, der glæder sig til et fedt speedwayår.

- Med Speedway of Nations og aftalen med Tai Woffinden har vi sat os endnu tydeligere på landkortet, og vi kan mærke opmærksomheden på blandt andet interessen for billetter til sommerens store begivenhed. Det åbner vi, når vi er helt klar, og der er meget, der tyder på, at der bliver rift om pladserne. For Tai Woffinden er det selvfølgelig også attraktivt, at han har hjemmebane på Granly Speedway Arena, hvor guldmedaljerne skal uddeles, og det er da for fedt, at det hele skal afgøres herude. Vi glæder os over, at vi kan være med til de sjove ting, og så forsøger vi hele tiden at gøre tingene på vores egen, vestjyske måde, så vi bibeholder vores egen karakter. Det er den måde, vi vil bygge holdet og klubben op på, og så gør det heller ikke noget, hvis det sker med lidt glimt i øjet, siger Lars Guldager Dyhr med reference til Esbjerg Vikings sociale medier.

Pressemeddelelse, Lars Guldager Dyhr

vist 645 gange