lørdag 22 jan 2022 - Ansager
Fodbold: Herresenior starter 19. februar
Der er kun en lille måned til, at fodbolden igen ruller for AIF’s herreseniorhold, hvor der som traditionen foreskriver startes med varm suppe fra Allan’s Dinér til første træning.

Efter et efterår med en del sejre har AIF med to oprykninger nu hold i Serie 5 og Serie 4, og fodboldspillerne skal nu kun vente en lille måned mere, inden de slippes på græs til første træning.

- Vi havde et godt efterår, hvor begge hold i lange perioder spillede god bold, og vi kom et godt stykke med de ideer, som vi gerne ville indføre. Serie 6 fik nogle sejre på tapetet, og da rækken blev lukket ned, så rykkede de også op, og Serie 5 viste vejen med flere storsejre, så de spillede sig selv en række op. Det vigtigste for os som trænere var dog, at spillerne viste glæde og villighed til at kæmpe på banen, og nu glæder vi os til at tage fat en række højere oppe for begge holds vedkommende, siger træner Lars Guldager Dyhr, som håber, at de positive takter fortsætter i foråret.

- Der var ganske pæn opbakning til træning hen over efteråret, og vi tog også lidt ekstra vintertræning, inden vi gik på pause, ligesom jeg ved, at en del spillere selv har holdt formen ved lige. Under alle omstændigheder vil vi igen gå efter, at vi kommer i form med en masse træningsøvelser med bold, og så kommer der nok også lidt løb – det hører ligesom med i en opstart, lyder det med et smil fra træneren, som dog starter lidt blidt ud til den første træning, der finder sted lørdag den 19. februar klokken 13.00 på Ansager Stadion.

- Her holder vi fast i traditionen for første træning med lidt let spil, hvorefter vi får en god, varm suppe, der igen i år er sponsoreret af Allan’s Dinér. Herefter vil vi sætte lidt flere ord på, hvad vi gerne vil opnå i foråret, og hvordan vi vil arbejde med spillerne, og det lyder til, at drengene glæder sig til, at vi skal være sammen igen. Vi har en god stor gruppe af spillere, der har en masse bold i sig, og det er en fornøjelse at arbejde med i trænerteamet, så vi kan ikke vente med at komme i gang igen.

Trænerteamet.

vist 348 gange