torsdag 30 dec 2021 - Ansager
Juletræsindsamling i Ansager og Skovlund
I 2022 kommer indsamling af juletræer til at foregå lørdag den 8. januar fra kl. 09.30-11.00 i både Skovlund og Ansager.
I 2022 kommer indsamling af juletræer til at foregå lørdag den 8. januar fra kl. 09.30-11.00 i både Skovlund og Ansager. Foto: PR
Som altid starter SIF Ansager Håndbold det nye år med at indsamle julens mange træer

Juledagene lakker nu mod ende og snart ryger de mange flotte pyntede juletræer ud igen. Men fortvivl ej. SIF Ansager Håndbold hjælper jer glædelig af med dem.

I 2022 kommer indsamling af juletræer til at foregå lørdag den 8. januar fra kl. 09.30-11.00 i både Skovlund og Ansager.

Det koster 25 kroner at få hentet sit juletræ på egen matrikel. Denne kan man både hænge i en pose på træet eller overføre via mobilepay til nummer 374844 “SIF/AIF Håndbold”. Notér venligst "Juletræ + adresse".

På grund af corona vil der ikke blive banket på dørene, derfor beder vi jer venligst om at lægge jeres træ ud foran huset, så vi kan se den fra vejen. Er jeres juletræ ikke synligt, bliver den desværre ikke hentet.

I samarbejde med Ansager Fjernvarmeværk vil man omdanne de indsamlede træer til flis og bruge flisen til at fyre under kedlerne på varmeværket.

Håndboldudvalget.

OBS!

Sidste år oplevede vi desværre at der blev overført efter indsamlingen var slut. Vi opfordrer derfor til at overholde tiden, så det bliver sjovt for alle parter.

vist 750 gange