mandag 27 dec 2021 - Ansager
Glædelig jul og Godt Nytår 2022
Så blev det tid til den årlige julehilsen her fra Ansager, hvor vi lige nu nyder sneen, julefreden og stilheden efter travle og dejlige dage op mod jul

Vi sluttede året med de traditionsrige julekoncerter med Mariehavens Juleorkester, hvor selveste Julemanden i øvrigt kom forbi, ganske vist uden rensdyr men dog med Coronapas!

På mange måder har vi haft en dejlig sæson 2021 også selvom vi nok engang måtte aflyse sommerens store koncerter. Efter et halvt års nedlukning kunne vi genåbne Mariehaven 23. + 24. maj, tage vores nye spisehus og spillested i det gamle tømrerværksted i brug, Restaurant Galleriet og samtidig prøve kræfter med en lang række nye arrangementer ude som inde bl.a.: ”Go' Sommer”, ”Midsommer i Mariehaven”, ”Corona Midtvejs Fest,” ”Rundt om harmonikaen”, ”Højskolesangbogen fra A til Å”, ”Oldies & Goodies”, ”Færøsk Festival Koncert”, ”Maries Optakt”, ”Maries Langbord”, ”Alsang ved juletid” og mere til. Og heldigvis fik vi mange besøgende.

Hver dag sommeren igennem var der koncerter i Restaurant Galleriet og på Vingaarden, som vi også kunne genåbne. Hos Mie og Co. i køkkenet blev der lavet mad til den store guldmedalje og dejligt var det at opleve, hvordan vore gæster tog godt imod det hele. Med de nye køkken- og restaurant-faciliteter var der nu for alvor basis for også at kunne tilbyde private fester såsom bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, barnedåb, fødselsdag, jubilæum og lignende.

I skrivende stund er vi som andre i underholdnings-og oplevelsesbranchen ramt af den tredje nedlukning som følge af Covid 19. Om alt går vel kan vi åbne i slutningen af januar 2022 og tage hul på en forhåbentlig rigtig god sæson, hvor vi kan komme tilbage med fuld musik. Vi har meget, vi skal indhente i kølvandet på Coronaen og glæder os over fortsat at stå på benene. Det skyldes ikke mindst vore mange trofaste gæster, som holder ved og fortsat støtter op om stedet. I år har rigtig mange købt gavekort til en oplevelse i Mariehaven og mange har også købt billetter til hele familien til bl.a. Sommersang i Mariehaven. Vi er også hjulpet godt på vej af de mange, der i 2020 og nu også i 2021 har købt folkeaktier og tegnet medlemskab i Marieklubben, hvilket betyder alverden for os. Vi skylder jer alle en stor Tak.

Fra alle os til alle jer … De bedste ønsker om fortsat gode juledage og et Godt Nytår 2022

Helge Engelbrecht

vist 674 gange