onsdag 17 nov 2021 - Ansager
SA Ribe HK skal søge oprejsning
Torsdag aften skal SA Ribe HK atter i kamp i Ribe Fritidscenter kl 20:15

Efter en lang sejrsstime blev vi taget på sengen i Aarhus og led et dumt og smerteligt nederlag hvor vi fik set nødvendigheden i at vi er klar fra start.

Vi har talt kampen igennem og jeg tror vi er kommet styrket ud af nederlaget som hold. Spillerne viste at selv i modgang står de sammen, kæmper sammen og bakker hinanden op i tykt og tyndt. Det vidner om stor klasse og en holdånd der rækker længere end de 20x40 meter på banen. Jeg er sikker på vi går på banen på torsdag og leverer en brandkamp for vi er alle yderst opsatte på at viske den dårlige kamp væk. Det gælder både spillere og trænere som alle har noget at revanchere- ikke mindst over for det trofaste publikum der støtter os ude som hjemme.

Viborg er ganske vist puljens prügelknabe pt, men absolut ikke noget dårligt hold som man bare lige slår. Lutter knebne nederlag har de haft så det er et hold der sagtens kan overraske Os hvis vi ikke leverer. Jeg er dog helt sikker på at Vi Denne gang er helt klar fra start, så jeg ser fortrøstningsfuldt frem til kampen.

Mathilde Bromerholm fra U19 holdet gør comeback på holdet for første gang i år så vi får endnu flere stærke strenge at spille på med hendes fysiske styrke og skarpe afslutninger. Hun afløser en småskadet Kamilla Dahl.

Truppen til kampen er

Marie Held
Amalie Schultz
Nanna Vang Jørgensen
Sarah Buhl
Nina Vassvik
Mette Knudsen
Kelsi Fairbrother
Mathilde Strebøl
Mathilde Johansen
Matilde Bromerholm
Hanne Kristensen
Anne Marie Madsen

Venlig hilsen

Torben Mølsted

Kampen er aflyst

17.11.21 - Klubben har netop modtaget afbud fra Viborg HK.
Viborg kan ikke stille hold pga sygdom og skader - derfor er kampen desværre aflyst. Viborg HK. indberettes som taberdømt.

vist 1117 gange