mandag 15 nov 2021 - Ansager
Ved du hvem du skal stemme på til KV21 Tirsdag d. 16?
Læserbrev af Patrick Nielsen (L) Ansager

De forskellige kandidater har travlt med at fortælle, at du skal stemme på dem personligt.

Personligt mener jeg, at du skal stemme præcis på den kandidat, som du tror på og føler vil gøre det rigtige i de sager, som du vægter højt. Det er vigtigt, at huske hvis du stemmer på det samme parti, som du altid har stemt på, så får du præcis det samme som hidtil.

Derfor mener jeg, at det er vigtigt, at du som vælger, denne gang genovervejer hvilken kandidat der fortjener netop din stemme.

De forskellige kandidater inklusiv jeg selv har været ganske gode til at komme med opslag på de forskellige områder eks. følgende:

  • Ældreplejen.
  • De truede skoler.
  • Erhvervslivet.
  • Den grønne omstilling.
  • Naturen.
  • Turisme, herunder også indlandsturisme.
  • Handicap området.
  • De sygemeldte.

Det kan være svært, at finde rundt i, hvad der er hoved og hale i det hele. Mest fordi stort set alle kandidater prædiker på de fleste områder.

Desværre har mange kandidater travlt med, at fortælle hvilke tiltag der i gang lokalt lige nu, uden selv at komme med bud til hvad der kan gøres på områderne i fremtiden. Det afspejler i mine øjne ret dårligt hvad de vil arbejde for fremadrettet.

På vælgermødet i Caféen kunne vi høre Niels Haahr fortælle, at lejlighedsbyggeriet mellem ældrecentret og lægehuset forventes planlagt før årets udgang - Fantastisk dette formentligt vil lykkedes.

Derudover var det ret ubelejligt jeg anfægtede beliggenheden øst for Hejrevej, til et boligområde, trods jeg roste beliggenheden ved Åhavevej, og tilbød min opbakning hertil.

Det virkede ikke belejligt at jeg kom med yderligere forslag, da det virker som om, at man i Venstre bare vil arbejde med de forslag som var fremlagt, uden at tage stilling til andre områder. Det må være i byens interesse at borgerne bliver hørt, omkring de forslag der måtte være og at borgerne selv kan komme med ideer.

Jeg opfordre til, at du som vælger sætter dig ind i, hvad de forskellige kandidater står for og ikke bare stemmer på det, som du plejer - Fordi det har du altid gjort.

Dit kryds d. 16 november er uhyre vigtigt for dit lokalsamfunds fremtid.

Her er du ikke bare et kryds, men hele motivationen for, at du ønsker forandringer - Det vil jeg kæmpe for.

Til alle kandidater, tak for en god valgkamp.

Held og lykke. Tiden vil vise hvem der får plads i byrådet.

Patrick Nielsen
Fiskerivej 5B
6823 Ansager
LokalListen

Læs mere her: Facebook

vist 320 gange