onsdag 10 nov 2021 - Ansager
SA Ribe HK spillede tirsdag og onsdag udekampe
På 2. dagen i Århus blev det sværere end forventet

Tirsdag var det lokalopgør mod Hviding som i en jævnbyrdig 1. halvleg endte 9-12 i SA Ribe HK favør i en tempoforladt halvleg.

I 2. halvleg kom der helt anderledes flow i spillet og der blev hurtigt skabt et afgørende hul til Hviding så kræfterne kunne spares til onsdagens opgør.

Kampen sluttede 16-30 i en kamp hvor mange bød sig til specielt i 2. halvleg.

Kampens topscorer blev Mathilde Strebøl med 8 mål. Kampens spiller var Kelsi Fairbrother der viste at hun er stærkt på vej tilbage i topform.

Onsdag i Aarhus

Onsdag skulle der følges op med en kamp i Aarhus hvor Fremad ventede.

SA Ribe HK kom skidt fra start og var bagud 4-1 efter 7 minutter - et varsel om hvad der var i vente. Hele halvlegen igennem kæmpede vi med at få tingene til at fungere men uden held.

Pausen kom meget belejligt ved stillingen 11-11, og vi gik i omklædningsrummet med den forvisning at det kunne gøres bedre.

Men ondt blev til værre for 2. halvleg var nærmest ren tortur mod vores forsvar, der på intet tidspunkt var i nærheden af det niveau vi plejer. Det bevirkede desværre at de dårlige forsvarsaktioner blev taget med i angrebet, hvor vi manglede tempo vilje og fokus ligesom vores ellers frygtede kontrafase blev totalt lammet.

Kampen endte med et klart nederlag på 27-21 til et hold der på dagen var klasser bedre end os på alle pladser og i alle spillets facetter.

Kampens topscorer blev Mette Knudsen med 6 mål og kampens spiller var Amalie Schultz der trods svære betingelser forsøgte at vise vejen.