mandag 1 nov 2021 - Ansager
Skoleforliget rammer Horne og Ansager
Læserbrev af Tom Arnt Thorup, E-Borgergruppen, Varde

V. Rad. V og DF skoleforlig rammer pt. Horne og Ansager skole – er du ligeglad med det?

Der er ikke grænser for hvad vi har måttet læse i JV, og set på af kandidatvideoer, interview i TV Syd om hvor glade man er i Venstre og Rad. Venstre (DF?) for forliget.

”Det er rart, at skolerne ved hvornår de er i fare for at blive reduceret eller lukket ned, rene linjer”, siger de.

Ja det er ret med rene linjer. Hermed ved du og jeg, at forliget ”Skole og dagtilbud for alle” mellem kandidater V, Rad. V og DF står til troende - hvis de får et flertal efter valget.

E-Borgergruppen sidder i Børn og Læring.

Tallet i Horne er 102 i indeværende skoleår når man tæller de hjemmeunderviste med - ellers ville de være kommet under den magiske grænse på 100 og dermed lukningstruede.

Fremskrivningen for det kommende år er en anelse usikker, men 102 var forvaltningens bedste bud. Men tænk hvis fremskrivningen er forkert og elevtallet er lavere end 100?

Ansager skole, ud fra forliget så flyttes 9. klasse forventeligt. Efterfølgende 7.-8. klasse på Ansager skole.

Fremtidens skole i Ansager vil sandsynligvis blive en alm. folkeskole med elever til og med 6. klasse. Sagen kommer på igen efter valget – nemlig i september 2022.

Hvad kan du gøre?

Er du tilfreds så stem som du altid har gjort – vil du noget andet så stem på en af os fra E-Borgergruppen vi vil bevare de nuværende daginstitutioner og skoler.

vist 548 gange