lørdag 30 okt 2021 - Ansager
Skriftlighed appellerer så fint til ordentlighed
Læserbrev af Kitty Gamkinn (K) kandidat til Varde Byråd og Regionsrådet i Syddanmark.

Kære Kirsten.

Tak for dit læserbrev med spørgsmål.

Jeg kommer gerne til en kaffe kop og byder også gerne på én.

Når vi det ikke før valget, så får du den lige her af mig i skriftlighed, for jeg er glad for dine spørgsmål. Skriftlighed appellere desuden så fint til ordentlighed. Der er ingen gratis omgange, som der kan være i mundtlighed på et vælgermøde eller i en bus.

Hvorfor er det kun Skovlund/Ansager Hallen der skal betale tilbage?

Jeg er slet ikke enig i, at den kun skal være Skovlund/Ansager Hallen, der skal betale lokaletilskud tilbage.

Har skolens gæld haft konsekvenser?

Dengang jeg var formand for Ansager Skolebestyrelse var der skrevet 216 elever op til Skoleåret 2019/2020. Her godt to år efter er det tal faldet med næsten en fjerdedel.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at nedbringelsen af skolens gæld har haft alvorlige konsekvenser, særligt for trivslen. Konsekvenserne oplevede vi i en klasse med en del udfordrede børn. Og slet ikke i en klasse med meget velfungerende børn. Og vi er nogen af de forældre, der har taget konsekvensen og fundet et alternativ til et af vores to børn. Det var slet ikke det vi drømte om og det var en rigtig tung beslutning. Idag har vi forsat et barn på Ansager skole, der trives og fagligheden fejler ikke noget, uden at prale.

Hvad er elevgrundlaget?

Det er en faktuel oplysning, som du kan få dugfrisk hos for forvaltningen. Hvis du er nysgerrig på, om jeg mener, at der er grundlag for både friskole-overbygning og folkeskole-overbygning her i et af kommunens største skoledistrikter, så er svaret et rungende JA.

Jeg vil gerne slutte af med at anerkende vigtigheden i, at kende partiernes holdninger - særlig når det kommer til bevarelse af overbygningen. Dem finder man i valgprogrammerne på deres hjemmesider, - i skriftlighed.

De bedste Hilsner

Kitty Gamkinn - Pilot

Kandidat fra Det Konservative Folkeparti til Varde Byråd og Regionsrådet i Syddanmark.

vist 753 gange