mandag 25 okt 2021 - Ansager
Tør man tage flere chancer med Venstre ved Roret?
Læserbrev af Patrick Nielsen (L) Ansager

Det er fint når Per Thisted nu fortæller, at han vil stemme imod sit parti, ved en afstemning om en lukning, af overbygningen på Ansager skole.

Men hvis man ser på Venstres førte politik de seneste år, er det så troværdigt at han virkelig mener det.

Hvis han oprigtigt stod for at bevare Ansager skole, havde han så ikke valgt et parti som stod for dette, frem for netop Venstre?

Det trods alt pulsåren i et lokalsamfund, at skære overbygningen væk, er det samme som at skære pulsåren over på et menneske. Det er den visse død.

Det er utroligt at et et parti som Venstre vil nedslagte de små samfund, hvis der til sidst kun er enkelte velfungerende byer tilbage i Kommunen, så hæmmer det mere end det styrker, det gælder for hele Varde kommune.

Vi skal styrke de små samfund, det starter ved bevarelse af de skoler og dagtilbud som er idag.

Vi skal tiltrække nye indbyggere, gerne børnefamilier og unge par. Det kan skolen ikke klare alene, men det er heller ikke udelukkende kommunens ansvar.

Jeg mener at vi bør gøre det i samarbejde, Ansager byudvikling, Ansager borgerforening, de lokale foreninger med flere og selfølgelig kommunen.

Video om Ansagers tilbud

Et forslag kan være man som by, får lavet en video der viser alt hvad byen har at byde på men det kræver lidt arbejde i form af overtalelse af diverse erhvervsfolk og foreninger.

Listen er lang den ses på Ansager.info under firma/forening. Den trænger i øvrigt til en opdatering. Jeg mener at vi her, bør holde os til de ting som postnummeret rummer, ikke de omkringliggende ting.

Når videoen er klar skal den sendes ud til alle ejendomsmæglere som har huse til salg i Ansager, så i stedet for man skal læse i teksten hvad byen kan tilbyde, så kommer der en video som forklare det hele, måske med et kort klip fra forskellige arrangementer eks. Whisky smagning, musik på hjørnekroen, aktiviteter i hallen, på Krocketbanen, vingården, mariehaven eller torsdags og fredags menuer ved Allan.

Det skal virke mere indbydende end teksten.

Trods vores størrelse så har vi jo utrolig meget at byde på.

Alle skal være med

Det kan godt være at nogen tænker, jeg kan ikke lide Allan han skal ikke med, eller Helge for den sags skyld. Men vi bliver nødt til at tage tyren ved hornene, hvis der skal gøres noget, så skal det gøres nu.

HUSK alt det her handler om at vi skal holde liv i skolen og vækste vores højt elskede by!

Der er ikke tid til at udelukke nogen grundet stolthed.

Valget vil vise hvor mange borgere i byen, der stoler på Venstres ord, jeg mener troværdigheden ligger på et meget lille sted.

Patrick Nielsen
LokalListen
Fiskerivej 5B
Ansager

vist 601 gange