mandag 25 okt 2021 - Ansager
Kamp for overbygningen på Ansager Skole
Ansager Skole har ca. 185  elever fordelt på 0. - 9. klasse og ca. 35 ansatte. Til skolen er der tilknyttet SFO og Juniorklub. (Kilde: ansager-skole.dk)
Ansager Skole har ca. 185 elever fordelt på 0. - 9. klasse og ca. 35 ansatte. Til skolen er der tilknyttet SFO og Juniorklub. (Kilde: ansager-skole.dk) Foto: Karsten Madsen
Læserbrev af Per Thisted (V), Ansager

Efter enkelte henvendelser, specifikt omkring overbygningen på Ansager Skole kan jeg oplyse, at det er rigtigt, at Niels Haahr i 2017 stemte for den aftale om skoler, vi har nu. I modsat fald var overbygningen på Ansager Skole blevet nedlagt i 2018. Det var dygtigt og solidt politisk håndværk af Niels Haahr, og dermed et kompromis som var til fordel for Ansager Skole.

Fra Ansager Byudvikling har jeg i 2020 sammen med repræsentanter fra Skovlund-Ansager Udviklingsråd, Ansager Borgerforening og Skolebestyrelsen i Ansager været aktiv for at bevare overbygningen med flere tiltag, bl.a. med etablering af foreningen Ansager Skoles Venner. Adskillige hundreder af medlemmer og borgere har valgt bestyrelserne i førnævnte, så gruppen har et særdeles bredt fundament i lokalområdet. Resultatet blev en forlængelse til 2023 med vurdering i 2022. Jeg havde selvsagt gerne set en længere tidshorisont, så skolen fik ro i længere tid. Så vi fortsætter arbejdet for bevarelse af overbygningen på Ansager Skole.

Jeg kæmpede aktivt for skolen sidste år og vil også gøre det fremover. Jeg har fra starten meldt min holdning ud i Venstre, og den står jeg ved. Jeg mener, at jeg bedst kan gøre min indflydelse gældende i byrådets største gruppe for Ansager Skole, og jeg tør godt stemme imod en nedlukning af overbygningen.

Med mange personlige stemmer vil jeg stå stærkt. Stem derfor personligt på Per Thisted, kandidat nr. 10 på Venstres liste.

Per Thisted, Vibevej 11, 6823 Ansager

vist 747 gange