søndag 24 okt 2021 - Ansager
SA Ribe HK styrer mod toppen alene
Foto fra tidligere kamp i 3. division. Skovlund Ansager HK Ribe HK ligger nu alene i toppen af puljen med 6 point
Foto fra tidligere kamp i 3. division. Skovlund Ansager HK Ribe HK ligger nu alene i toppen af puljen med 6 point Foto: Karsten Madsen
SA Ribe HK kunne med en udesejr over rækkens øjeblikkelige #1 spille sig tilbage på 1. pladsen i 3. division.

Og det blev gjort uden besvær eller spænding. Kampen endte hele 18-29 (7-16).

Spillerne viste i dag hvorfor de ligger, hvor de ligger i tabellen. Deres indstilling er helt i top idag, og de formår alle at ramme det helt rigtige spændingsniveau. Det gør at vi kommer perfekt fra start og hurtigt lukker kampen.

Efter 15 minutter kan vi give luft til start 7'eren, men det skal dog ikke ses som om at vi gearer ned, for vi har en bred trup så vi bliver bestemt ikke dårligere af at give luft til de spillere der på dagen starter kampen.

Nina Vassvik og Kamilla Dahl bliver bare bedre og bedre som 3'er par for hver kamp der går, og de holdt kampen igennem styr på alt der kom over midten.

Det sammen med at både back og fløje stod godt hjalp Marie Held i målet til igen at stå en fremragende kamp med 20 redninger og 56%.

Signe Sandberg fik en flot debut da Marie Held i målet fik en pause midtvejs i 2. halvleg.

Højt tempo

I angrebet var der meget mere tempo over holdet end i sidste kamp, og det gav stort set hver gang en oplagt scoringmulighed. Det høje tempo bekom Mathilde Strebøl rigtig godt, og hun kunne med hele 8 scoringer se sig selv som kampens topscorer.

Men helt generelt præsterede alle i dag. Anne Marie tog flot over når Kamilla eller Nina skulle have pause og lavede 4 mål og en række flotte frispilninger.

Selvom det igen er svært at pege på en profil hvor alle præsterer skiller Mathilde Strebøl med 8 mål sig dog en smule ud.

Kampens målscorere:

Mathilde Strebøl. 8
Kamilla Dahl. 5
Nina Vassvik. 4
Mathilde Johansen 4
Nanna Vang. 4
Anne Marie Madsen 4
Kelsi Fairbrother. 1
Hanne Kristensen. 1

På vegne af trænerteamet

Cheftræner Torben mølsted

Se stillingen: 3. division damer pulje 2

vist 613 gange