fredag 22 okt 2021 - Ansager
Ansager Skole: ”Rådhuset” svigtede deres tilsynspligt fatalt
Læserbrev af Kristian Støjberg (V) Skovlund, Kandidat for Venstre

I et læserbrev Fra Kitty Gamkinn ang. Ansager Skole og de udfordringer, som skolen har gennemlevet de sidste 2-4 år, nævner hun et læserbrev fra en lokal venstremand. Jeg har en anelse om, at der hentydes til et læserbrev, som jeg stod bag sidste år - ”Venstre enige med de konservative.” Er det tilfældet, så står jeg stadig ved det og mener, at ”Rådhuset” svigtede deres tilsynspligt fatalt og undlod ”rettidig omhu” vedr. Ansager Skoles økonomiske rutsjetur for efterfølgende at sende regningen for det fatale svigt ud i klasseværelset og ikke i byrådssalen, hvor den retteligt burde have været betalt.

Det har haft negativ betydning for elevtal (elevflugt) og i perioder også for undervisningen. Ang. det sidste, så er det min opfattelse, at det nu kører på et absolut fornuftigt plan, men skolen er stadig hæmmet af de forudsætninger, som skolen er stillet overfor. Med det mener jeg at, da elevtallet er svært at ændre på kort bane, så skal skolen have et økonomisk Good Will, som sikrer en overbygning i fremtiden. Har Ansager ikke en folkeskole med overbygning, svigtes hele den østlige del af Varde Kommune på folkeskoleområdet.

Venstre var en del af problemet - Lokale venstre kandidater vil være en del af løsningen. En løsning, som også kommer til at indeholde en konstruktiv og idérig skoleledelse med lokal opbakning ud over det almindelige.

Venlig hilsen

Kristian Støjberg.
Kandidat for Venstre

Se indlæg i JV 31. august 2020: Lokal Venstre-forening er enig med de konservative

vist 601 gange