onsdag 20 okt 2021 - Ansager
Vil Peter Foldager hjælpe Ansager skole?
Ansager Skole
Ansager Skole Foto: Karsten Madsen
Læserbrev af Patrick Nielsen (L), Ansager

Hvis Peter Foldager virkelig ville hjælpe skolerne og daginsitutionerne i Varde kommune med at komme på fode igen. For dermed at undgå en nedskæring eller lukning, så lægger han da den helt forkerte fremgangs måde for dagen.

Med artiklen i JV spreder han frygt og usikkerhed alt imens han hælder vand ud af ørene.

Hvis han i stedet valgte at trække håndbremsen og tog kontakt til skolen og byen, så de sammen kunne lave en plan over hvordan man skal vende afviklingen til udvikling. Planen som han prædiker så flot for. For derefter at fremlægge dette som nyheden i stedet for dystre fremtidsudsigter! Så havde man skabt glæde, for at der netop blev gjort noget frem for de faretruende sorte skyer der hænger over de små lokal samfund, særligt Ansager, Horne og Lunde.

Horne er dog “fredet” for en stund fordi de er på den rigtige side af grænsen, i følge vores oplysninger i Lokallisten er der dog 3 hjemmeunderviste børn talt med i de 102 børn og så er man jo faktisk reelt under de 100. Men set ud fra de 102 børn hvor mange familier skal så fraflytte området grundet eks. Andre Jobmuligheder før der igen er et problem.

Man har dog valgt at udskyde beslutningerne til 2022, mon ikke dette bare er for at trække tiden ud til efter kommunal valget. Det frygter vi i Lokallisten.

Patrick Nielsen
LokalListen

Se Peter Foldagers svar: Der arbejdes ihærdigt for Ansager Skole

vist 528 gange