mandag 11 okt 2021 - Ansager
Hvem er Per Thisted nr. 10 på Venstres liste
Læserbrev af Per Thisted, Ansager, byrådskandidat for Venstre

Jeg har boet i Ansager det meste af mit liv, dog med en lille afstikker til Tarm i 18 år.

Jeg voksede op på Tiphedevej 2, hvor min far havde fået job på den nyopførte svine­forsøgs­station. Der var en dejlig stor græsplæne foran, som flittigt blev benyttet af bydelens mange børn til en gang fodbold eller andet, vi kunne finde på.

I 1984 blev jeg gift med Rita og sammen fik vi 3 piger, Helle, Lisbeth og Stine, der alle har gået i børnehaven i Ansager. Helle og Lisbeth nåede også nogle år i Ansager Skole, inden vi i 1997 flyttede til Tarm, hvor jeg havde fået job som direktør i Andelskassen. De senere år er 4 børnebørn kommet til.

I 2015 solgte vi huset i Tarm og flyttede vi hjem til Ansager, hvor vi nu bor på Vibevej.

Foreninger:

Som ung blev jeg kasserer i Ansager Sportsforening og havde fornøjelsen af i et godt samarbejde med Skovlund Idrætsforening og andre foreninger i Ansager at starte ballerne op i Skovlund-Ansager Hallen. Dette blev en overvældende succes gennem nogle år og var sammen med banko en vigtig del af økonomien i foreningerne.

Omkring 1990 var vi flere, som følte, at tiden var inde til at sammenlægge Ansager Sportsforening og Ansager Gymnastikforening, hvilket også blev resultatet. Jeg havde fornøjelsen af kassererposten de første år.

Derudover har jeg været i Ansager Antenneforenings bestyrelse som kasserer.

Medens jeg boede i Tarm, var jeg formand i Sportens Venner, Skjern Garden og Tarm Handelsforening.

I Ølgod var der spændende nytænkning med ansættelse af en byudviklingschef, Erik Buhl, og her havde jeg kassererposten i det, som i dag hedder Ølgod Handel og Erhverv.

Senest har jeg haft glæden af formandsposten i Ansager Byudvikling, hvor vi har arbejdet med udviklings- og vækstplaner og mange andre spændende projekter. Her har jeg for nylig givet stafetten videre.

Som aktiv har jeg primært spillet fodbold med en del kampe for Ansager, men har også dyrket andre idrætsgrene. I dag er det golfen, som trækker.

Job:

Efter endt skolegang i Ansager og handelsskole i Grindsted fik jeg elevplads i Handelsbanken, hvor jeg var i godt 6 år i henholdsvis Billund og Fredericia, med en afstikker til Livgarden.

Jeg blev efterfølgende ansat i Ølgod Sparekasse / Bikuben, hvor jeg var i 7 år, indtil jeg fik tilbudt ansættelse i Øse Andelskasse med formål at opbygge Andelskassen Ansager - en spændende opgave, som vi heldigvis fik rigtig god opbakning til.

Siden fik jeg tilbudt jobbet som direktør for Andelskassen i Tarm og senere kom Skjern-området med.

Efter nogle gode år skiftede jeg fra starten af 2007 til Den Jyske Sparekasse, hvor jeg var i godt 14 år, først som filialdirektør i Ølgod og efterfølgende som leder af en specialafdeling i kredit på hovedkontoret i Grindsted.

I efteråret 2020 søgte jeg en frivillig fratrædelse pr. 30.04.21, og dermed sluttede min karriere i finanssektoren efter mere end 46 år.

Politik:

Jeg stiller op til kommunalvalget, fordi jeg mener, at Skovlund -Ansager skal være repræsenteret i byrådets største gruppe. Jeg kan med mit lokale engagement og løbende kontakt med foreninger og erhvervsliv aktivt påvirke beslutningerne i byrådet med udgang i områdets interesser, behov og ønsker til udvikling - selvfølgelig med skyldig hensyntagen til hele kommunen.

Jeg vil hen mod valget komme med indlæg omkring mine mærkesager: Skoler, bosætning, erhverv m.m.

Det er vigtigt at komme ind med stort personligt stemmetal, så jeg står stærkest muligt til fordeling af udvalgsposter. Så husk at stemme personligt på Per Thisted - nr. 10 på Venstres liste til kommunalvalget den 16. november 2021.

Per Thisted

Mød mig

NB! Du kan træffe mig lørdag den 16. oktober om formiddagen ved Lokalarkivet i Ansager (overfor Brugsen). Sammen med Niels Haahr, Erik Buhl og den anden lokale venstre kandidat fra området, Kristian Støjberg byder vi på en kop kaffe og en snak.

vist 670 gange