mandag 11 okt 2021 - Ansager
Debat: Træerne gror ikke ind i himlen
Læserbrev af Søren Lydeking Pedersen, Ansager. Kandidat til byrådet for KD

Valgkampen er i gang. Mange har løsningerne på alt fra skoleområdet, ældreplejen osv. Men efter valget viser verden sig at være anderledes. Man fik kun et mandat og ikke de 13 som det krævede for et absolut flertal, som ens politik krævede. Man kan ikke forvente, at alle mener det samme som en selv og derfra starter kompromisets svære kunst.

Jeg tror på at alle kandidater der stiller op her i 6823 vil det bedste for hele området. Spørgsmålet er vores tilgang til byrådsarbejdet. Min tilgang er, at det er bedre at søge forhandling end konfrontation. Jeg tror ikke på, at der er en guldskat gemt inde på kommunen, som bare venter på at blive fordelt og jeg tror i øvrigt heller ikke på at KD får så meget indflydelse, at vi alene kan sætte hele dagsorden for kommunens udvikling fremover.

Det jeg derimod kan love er, at jeg og KD vil forvalte det mandat som vi håber på at få, til at søge samarbejdet og derved præge udviklingen. Vi vil sætte os ned ved bordet og være med i alle de aftaler, som kan flytte kommunen i den rigtige retning. Vi ønsker en anden evaluering af skolerne så vores lokalsamfund kan få lov til at gro. Vi ønsker, at vi skal have en bedre tilskudsordning til at passe vores børn hjemme, at der kommer et lokalt tilbud om terapi til børn og unge af alkoholikere og vi kommer også til arbejder på lavere klassekvotient og indlandsturismen.

Det er forandringer, som vi vil arbejde på de næste 4 år. Vi er et forhandlingsparti og ikke et protest parti. Et parti som ikke siger, at det er alt eller intet, men et både og. Derfor har vi heller ikke lavet et politisk program, som vil kræve 13 mandater, men et program som netop tager højde for, at vi nok ikke får 13 mandater alene, men skal samarbejde.

Trænerne vokser nemlig ikke ind i himlen.

Jeg håber, at man vil stemme lokalt på kandidater, som vil samarbejdet i byrådet og tager de store, såvel som de små sejre til det bedre for vores lokalsamfund.

Søren Lydeking Pedersen, præstegårdsvej 15 Ansager. Kandidat til byrådet for KD.

vist 607 gange