fredag 8 okt 2021 - Ansager
SA Ribe HK spillede sig alene i front
SAHK fra en tidligere kamp i rækken
SAHK fra en tidligere kamp i rækken Foto: Karsten Madsen
SA Ribe HK spillede Torsdag aften mod IF92 i damernes 3.division. En kamp som blev vundet sikkert 30-23 (15-10)

Det blev en kamp, der sagtens kunne have været langt mere tæt men solid fight og dygtighed gjorde udslaget til sidst. Trods de mange mål manglede der dog tempo i kampen.

Vi vidste udmærket godt at de kunne udfordre os i deres kontra, for det er et hold der gerne vil løbe ligesom os.

Desværre havde de held med at stække vores kontra. Specielt 2. fase i kontraspillet var vi udfordrede på, hvilket betød at vi kom til at mangle tempo i vores angrebsspil.

Vi løb ikke nok for hinanden og driblede for meget. Det var tydeligt, at så snart vi kom i fart fik vi de åbne chancer og kunne score.

Igen idag spiller vi meget bredt og får fordelt vores målscorer rigtig godt og havde egentlig styr på kampen hele vejen igennem.

Midt i 2. halvleg var de lige ved at få kontakt, med 3 vigtige redninger fra Marie Held i målet og efterfølgende 3 hurtige mål fra os punkterede kampen spændingsmæssigt.

Mathilde Strebøl og kampens profil Amalie Schultz lavet begge 6 mål skarpt forfulgt af Nina Vassvik med 5 mål.

Fighter som vilde

Det blev en rigtig fighter kamp, hvor vi igen står rigtig godt i forsvaret og fighter som vilde, og det får stille og roligt pillet deres helt store profil fra hinanden jo længere kampen skred frem og jo flere tacklinger vi fik sat ind. Og så var vejen banet for endnu en vigtig sejr selvom deres fløje kampen igennem skabte en del problemer for os.

Det er enormt positivt at vi i en halvsløj angrebskamp med 8-10 brændte chancer alligevel laver 30 mål uden kontrafasen fungerer optimalt. Det vidner dels om at vi har rigtig mange spillere der har et rigtig højt niveau og tager ansvar, men også om at modstanderne skal lave rigtig mange mål for at slå os, så det ser rigtig spændende og positivt ud for de kommende kampe.

Næste kamp

Nu kan truppen holde en velfortjent efterårsferie og rette blikket frem mod CHK fra Århus i et vaskeægte topopgør der pt er nr 2 i rækken 1 point efter SA Ribe HK. Den kamp spilles 24/10 i Århus.

Trænerteamet

Torben mølsted / Lars Jützler

vist 501 gange