onsdag 6 okt 2021 - Ansager
Håndbold: Oplæg til kamp torsdag
SA Ribe HK spiller torsdag den 7. oktober 2021 mod IF92 i Ribe Fritidscenter
SA Ribe HK spiller torsdag den 7. oktober 2021 mod IF92 i Ribe Fritidscenter Foto: Karsten Madsen
Torsdag tager SA Ribe HK imod IF92 i Ribe Fritidscenter efter en kort ufrivillig Coronapause

Efter kampen venter endnu en pause igen hen over skolernes efterårsferie.

Heldigvis har vi været så heldige at næsten alle spillere har undgået smitten, så vi kan stille med et rigtig slagkraftigt hold til kampen, og det bliver der brug for.

IF92 er i mine øjne et top 4 hold der scorer mange mål og spiller klogt så der er ingen tvivl om, at vi skal være fokuserede fra starten for det er nok første gang vi bliver testet for alvor.

Det er et hold der rigtig gerne vil sætte tempo i kampen hvilket passer ganske godt til os.

Jeg tror og håber dog på at pigerne som altid giver den fuld gas når kampen er igang og at vi igennem hele kampen kan presse dem med vores meget brede trup så vi kan komme til at spille kampen på vores præmisser.

Vores stærke midterblok med Kamilla og Nina bliver kun bedre og bedre og kan vi få den til at hænge sammen som den plejer, er vi et stort skridt nærmere målet om de 2 point men det kræver benhårdt arbejde af alle i samtlige 60 minutter ikke bare af dem men af alle.

Ny i truppen er Nanna Vang Jørgensen der efter afsluttet ferie er klar til at debutere på holdet, hvor hun deler pladsen med Amalie Schultz på venstre fløj.

Nanna er en hurtig spiller der er rigtig god til at vurdere hvornår der er basis for kontraløb og hvornår der skal ro på. Samtidig er hun afslutningssikker og en spiller der kan se frem til mange kampe i fremtiden.

Truppen til kampen

Marie Held
Tina Vedstedsen
Amalie Schultz
Nanna Vang Jørgensen
Kamilla Dahl
Anne Marie Madsen
Nina Vassvik
Mathilde Strebøl
Kelsi Fairbrother
Matilde Johansen
Sarah Buhl
Hanne Kristensen

Torben mølsted

vist 514 gange