tirsdag 28 sep 2021 - Skovlund
Åbent hus: Kagedekorationskurser
Kom og få en kop kaffe og et stykke kage ved åbent hus i Skovlund den 9. oktober 2021
Kom og få en kop kaffe og et stykke kage ved åbent hus i Skovlund den 9. oktober 2021
Skal kagedekoration være din nye hobby? Kom og hør nærmere.

Jeg har planer om at tilbyde forskellige kurser på forskellige niveauer i kagedekoration i løbet af efteråret og vinteren.

Inden da vil jeg gerne tilbyde alle eventuelt interesserede en kort introduktion til kurserne. Så kan man ved selvsyn opleve, hvor fascinerende arbejdet med kagedekorationer er og samtidig få et bedre grundlag til at beslutte, hvilket kursus / niveau man er interesseret i.

Mit værksted er ikke ret stort, og derfor kan jeg maksimalt have plads til 8 personer ad gangen. Til gengæld tilbyder jeg to valgmuligheder med start henholdsvis kl. 9.00 til 10.30 og kl. 11.00 til 12.30 lørdag den 9. oktober 2021.

Deltagelse i åbent hus arrangementet er gratis. Kom og få en kop kaffe og - naturligvis - et stykke kage og se om kagedekoration skal være din nye hobby eller om du bare har lyst til at deltage i et hyggeligt kursus i vinterens løb.

Tilmelding (til åbent hus arrangementet) via e-mail: michele.larsen@hotmail.com eller tlf. 2982 6069. Husk at oplyse det foretrukne tidspunkt.

Michele Larsen

vist 379 gange