torsdag 23 sep 2021 - Ansager
Håndbold: Sæson- og kampoptakt SA Ribe HK
Det har været en utrolig lang pause pga Coronanedlukning, hvor vi ikke har haft mulighed for at træne optimalt, og nyde fællesskabet.

Trods nedlukningen har spillerne holdt sig i gang med selvtræning og onlinetræning, kombineret med online bankospil og quiz for også at pleje det sociale samvær.

Hen over vinteren har vi trænet udendørs i regn og sne på Skovlund Stadion, for at kunne være så klar som muligt når verden igen åbnede sig. I sommers har vi deltaget i DGI’s udendørsturnering som vi vandt uden at miste point.

Derfor har opstarten også været en del lettere for os, end hvis vi blot havde ladet stå til. Vi er kommet rigtig godt i gang med forberedelserne og er heldigvis forskånet for skader, inden turneringen går i gang.

Møde med hold fra den tyske Bundesliga

Vi har i opstarten mødt et rigtig godt tysk hold, fra den tyske 2. Bundesliga. Det var tydeligt at de var langt fremme i forhold til os i deres forberedelser, og vi tabte klart. Lyspunktet i kampen var dog at Vores forsvar stod ligeså godt som da turneringen blev lukket ned sidste sæson.

Derudover har vi mødt Ejstrup Hærvejen fra 2. division, som også gav et nederlag, men dog med klare forbedringer i forhold til kampen mod tyskerne.

Endelig sluttede vi af med at vinde træningsturneringen Vejle Cup i overbevisende stil, uden at være presset synderligt, men vi fik tanket rigtig godt op på selvtillidskontoen ved den lejlighed.

Nye spillere i truppen

Coronaen har været hård ved os som hold og klub, ligesom det har været for rigtig mange, og vi har måttet sige farvel til 2 spillere. Til gengæld har vi også oplevet rigtig meget positivt, hvor vi har fået 4 nye spillere i truppen i forhold til sidste sæson, så den alt i alt fremstår endnu mere komplet en tidligere, og der er rigtig mange kvalificerede spillere til alle pladser.

Både Sarah Buhl og Kelsi Fairbrother Svane er begge vendt tilbage fra barsel og bibringer med enorm rutine.

Nanna Vang der er rykket op i 1. holdstruppen fra U19 holdet er rigtig hurtig og afslutningssikker.

Nina Vassvik har som Kelsi Enorm rutine og ligaerfaring. Hun kan både afslutte fra distancen, spille stregen, og besidder et godt overblik.

Samtidig har vi fået Lars Jützler med i truppen som ass træner. Lars kommer med stor rutine igennem hans mange år både på og udenfor banen, så han vil helt sikkert kunne bidrage med rigtig meget.

Afgang:

Louise Johansen (stoppet)
Marie Wågestad Hegeland ( Stoppet)

Tilgang:

Sarah Buhl (tilbage fra barsel)
Nanna Vang (U19)
Kelsi Fairbrother Svane (tilbage fra barsel)
Nina Vassvik (Team Esbjerg)
Lars Jützler (ass. Træner)

Truppen til Lørdagens kamp:

Marie Held
Amalie Schults
Kamilla Dahl
Nina Vassvik
Mette Knudsen
Anne Marie Madsen
Kelsi Fairbrother Svane
Mathilde Strebøl
Matilde Johansen
Hanne Kristensen
Sarah Buhl

Målsætning

Det er med andre ord et topmotiveret hold der har arbejdet målrettet på at være helt klar når det igen går løs med håndbolden, og vi har en klar målsætning om igen i denne sæson at kunne ende i toppen og være med til at sætte standarden i rækken selvom flere andre hold også har oprustet.

Vi vil som altid forsøge at spille underholdende, og seværdigt håndbold, og give de fremmødte tilskuere hvad de kommer efter. For der er ingen tvivl om at publikum er en meget vigtig faktor for os når Vi er på hjemmebane. Den opbakning vi mødte sidste sæson var uvurderlig, og vi håber selvfølgelig den fortsætter denne sæson.

Sæsonen starter på Lørdag for SA Ribe HK’s divisionsdamer, når de kl 13:30 tager imod Søndermarken fra Viborg i Skovlund Ansagerhallen

De bedste hilsner

SA HK Skovlund Ansager Håndboldklub

Se plakat om lørdagens hjemmekamp: SA Ribe HK - Søndermarken Viborg

vist 586 gange