tirsdag 7 sep 2021 - Ansager
Hvad med Kvie sø og indlandsturismen?
Læserbrev af Søren Lydeking Pedersen (KD) Præstegårdsvej 15, Ansager

Der er blevet sagt nej til flere sommerhusgrunde ved Nymindegab og de populære byer ved vestkysten her i kommunen er efterhånden fyldt godt op. I KD er vi ikke imod, at turistområderne ved kysten udvikles, men det skal gøres skånsomt både overfor naturen, de fastboende og dem der holder ferie i området. Det handler også om kvalitet frem for kvantitet.

Men der er også andre muligheder end kystturismen i kommunen. Tag eksempelvis indlandsturisme, som udviklingsrådene i kommunens østlige områder er blevet inddraget i.

Området ved Kvie sø har et enormt potentiale. Hvis vi i Varde kommune mener, at indlandsturisme også skal i spil og det ikke bare skal handle om Destination Vesterhavet, er det oplagt, at kigge på Kvie sø. Placeringen er tæt på Billund og selve området er smukt og dejligt.

I KD tager vi indlandsturisme seriøs. Vi håber at området Kvie sø kan udvikles og at der også fra kommunens side gøres en indsats for at gøre området attraktivt for investorer og private. Der er mulighed for auto­camper­pladser, flere sommerhuse og flere aktiviteter i området. Det skal bare prioriteres.

Søren Lydeking Pedersen, 36 år, Gift med Trine, bosat Præstegårdsvej 15 og kandidat til byrådet og regionsrådet for KD.

vist 726 gange