tirsdag 31 aug 2021 - Ansager
Jægerne og AIF gør klar til musik
Fra venstre er det Ingolf Knudsen, formand Bo Skovdal og Ulrik Hansen fra Ansager & Omegns Jagtforening. De glæder sig til weekendens musikarrangement, og håber naturligvis også at det skæpper lidt i foreningskassen.
Fra venstre er det Ingolf Knudsen, formand Bo Skovdal og Ulrik Hansen fra Ansager & Omegns Jagtforening. De glæder sig til weekendens musikarrangement, og håber naturligvis også at det skæpper lidt i foreningskassen. Foto: PR
Medlemmer af foreningerne Ansager & Omegns Jagtforening og Ansager Idrætsforening (AIF) gør klar til ”Musik i Naturen”, som foregår fredag og lørdag denne weekend.

Der er mange folk i arbejde i forbindelse med eventet - både før, under og efter. I øjeblikket er der livlig aktivitet på Ansager Stadion, hvor der bliver rejst både musiktelt, madtelt og stor scene.

Jægerne stiller med 33 hjælpere, som får madtelt og grill som ansvarsområde, mens AIF har 52 medlemmer i gang i musikteltet, barer og Hancock-vognen (de sene aftentimer dog jægerne) mellem de to telte.

I ”gårdhaven” mellem de to telte vil der være bord/bænke sæt med parasoller. Som vejret arter sig netop nu, vil de højst sandsynligt være booket det meste af tiden. Hvis man gerne vil lidt andet end musikken, er det også her, der bliver mulighed for en gang rafling.

Der er lækre aftenmenuer begge aftener, frokostmenu lørdag – og derudover kan der købes frankfurtere fra grillen.

Jægernes formand Bo Skovdal og formand for AIF Birgitte Jakobsen glæder sig vildt og tror på, at rigtig mange gæster vil besøge Ansager Stadion fredag og lørdag. ”Vi har kun mødt positive tilkendegivelser, og at folk vil bakke op om arrangementet. Og det er ikke kun lokale, der kommer. Sussi & Leo er ikke de største musiktalenter, men de er altid GODE for et godt grin og fremragende partystemning”.

”Det er klart, at vi naturligvis også satser på, at det vil skæppe lidt i foreningskasserne. Det er ingen hemmelighed, at det koster at holde en forening attraktiv for medlemmerne. Omvendt er det arbejde, vi sammen gør her, kun med til at styrke sammenholdet og det gode foreningsliv”.

Der er GRATIS entré under hele arrangementet.

Musik i Naturen arrangeres af:
Ansager & Omegns Jagtforening, Ansager Idrætsforening (AIF), Caféen, Allan’s Dinér

vist 1212 gange