tirsdag 31 aug 2021 - Ansager
SA Ribe HK mod tysk hold fra 2. Bundesliga
Billedet er fra SA Ribe HK kamp den 24. september 2020 mod Lemvig, hvor holdet åbnede sæsonen på hjemmebane med en sikker sejr. Samtidig viste klubbens dens nye orange klubfarver frem for første gang. Foto: Karsten Madsen
Kampen blev spillet i Skærbæk idrætscenter mod MTV Heide fra den tyske 2. Bundesliga

Lørdagens kamp var den første af en række træningskampe frem mod turneringsstarten den 26. september i Skovlund Ansager hallen, hvor de skal spille mod Søndermarken IK fra Viborg.

Det var tydeligt fra starten at MTV havde mere end 1 måneds træning mere i benene, men SA Ribe HK holdt sig flot inde i kampen med fantastisk forsvarsspil og fight. 1. halvleg endte med en 13-8 føring til MTV Heide i 2. halvleg var det tydeligt at kræfterne og den noget smallere trup gjorde det svært for SA Ribe HK at holde stand.

MTV Heide havde 18 mand til rådighed i spillertruppen, hvorimod SA Ribe HK kun havde 9 spillere, hvoraf to lige er vendt tilbage efter barsel. Kampen endte med et stort nederlag, men det var reelt uden betydning, da vi fik set hvor vi står, og hvor vi skal fokusere arbejdet fremadrettet.

Allerede på tirsdag d. 31. aug. er der mulighed for at rette op det, når Ejstrup /Hærvejen fra toppen af 2. division kommer på besøg i Ansager til en ny træningskamp i Skovlund Ansager hallen med kampstart kl 19:15.