fredag 27 aug 2021 - Ansager
To sejre mere til herreseniorerne
Ansagers herreseniorer
Ansagers herreseniorer Foto: PR
Både Serie 5 og Serie 6 trak sig sejrrigt ud af midtugekampene, og begge hold er med i toppen af deres rækker.

Hjemmebanen i Ansager har i starten af sæsonen vist sig som en stærk fæstning for både Serie 5 og Serie 6, der har gjort rent bord i foreløbigt fire hjemmekampe. Serie 5 fulgte op på sejren på 12-0 med endnu en storsejr, da måltavlen viste 9-0 efter mødet med Agerbæk/Starup, men lige så vigtigt var det, at hurtigheden i spillet og holdånden fik endnu en tand i vejret.

Den gode koncentration fra start til slut gør, at modstanderholdene får meget få chancer, mens offensiven får lov at sprudle, og det hårde arbejde er afgørende for at spille med kontrol over kampen. Magnus Østergaard viste skarpheden med fire scoringer, men også Wahab Azizi og resten af offensiven viste sig som en evig trussel, mens defensiven viste sig som sikkerheden selv. Mikkel Mikkelsen blev yderst fortjent kampens spiller.

Samme gode takter viste Serie 6 torsdag aften, hvor de også hentede velfortjent sejr i en til tider hårdt spillet kamp mod Nordenskov. AIF-spillerne holdt dog hovedet koldt i sejren på 4-2, hvor det gode boldspil blev afgørende, og det var igen det hårde arbejde og den gode boldkontrol, der gjorde forskellen. En gedigen holdindsats, hvor Uffe Hansen afgjorde løjerne lige før lukketid med en imponerende solotur fra pladsen som bagerste mand. Den aktion sad frisk i hukommelsen, da stemmerne skulle fordeles, og selvom mange fik stemmer, var han et oplagt valg.

De næste kampe er hjemme på Ansager Stadion søndag den 29. august klokken 13.00, mens Serie 6 spiller på udebane i Grindsted mandag den 30. august klokken 18.30. Forhåbentligt igen med godt med tilskuere til at bakke de velspillende mandskaber op.

Trænerteamet.

vist 443 gange