fredag 27 aug 2021 - Ansager
Skolelinjen kom godt i gang
Morgentræning på den nye skolelinje
Morgentræning på den nye skolelinje Foto: PR
16 fodboldspillere havde tirsdag morgen første træning på den nye skolelinje, og der var god stemning på græsset på Ansager Stadion

Der var dømt frisk start for eleverne på den nye Idrætstalentlinje, hvor elever fra Ansager Skole, Skovlund Friskole og Skovlund Efterskole kan træne to gange om ugen fra morgenstunden. Tirsdag morgen var duggen stadig på græsset, da 16 af 17 elever for første gang var til træning - den sidste var til tandlæge - og der blev arbejdet intenst under kyndig vejledning af trænergruppen.

Eleverne på klassetrinene 7.-9. klasse har mulighed for at deltage, hvis deres ansøgning accepteres, og det kræver motivation for at træne, men også at skolearbejdet passes sideløbende. Derfor er det en flok dedikerede unge mennesker, der slippes løs på banerne i Ansager og Skovlund samt i hallen senere på året, når frosten sætter ind.

Spillerne får ikke bare lektioner i fodbold, men også styrketræning, motorisk træning og vejledning i sund kost, og der er samlet et trænerteam, som har kompetencer indenfor de forskellige områder.

vist 452 gange