tirsdag 24 aug 2021 - Ansager
Giv skolen ro – så vores lokalsamfund kan gro
Søren Lydeking Pedersen, 36 år, Gift med Trine, bosat Præstegårdsvej 15 og kandidat til byrådet og regionsrådet for KD.
Læserbrev af Søren Lydeking Pedersen (KD) Præstegårdsvej 15, Ansager

I Varde Kommune og også her i Ansager bruges der mange resurser på at gøre vores lille lokalsamfund attraktiv at bosætte sig i. Det er også et dejligt sted at bo og jeg har ikke fortrudt, at jeg flyttede til Ansager for 3 år siden.

Paradoksalt er det dog, at der fra flere af byrådets partiers side støttes op om at bruge penge på at et udviklingsråd, skabe udviklingsplaner og vækst, når man samtidig ikke vil fjerne den mørke sky, som hænger over vores hoveder her i Ansager. Overbygningen på skolen skal således igen-igen evalueres efter næste valg. Er vi købt eller solgt? Hvor længe skal denne evalueringsordning fortsætte?

VI har som lokalsamfund brug for ro, for at byen kan gro. I KD finder vi det mærkeligt, at man i byrådet med den ene hånd støtter udviklingsråd, udviklingsplaner og bosætningsstrategier, men med den anden hånd skaber usikkerhed om noget så fundamentalt som en overbygning på en skole. Det er klart, at mange gode tiltag slet ikke kommer til deres ret, når der er uro omkring skolens fremtid.

Hvis jeg bliver valgt til byrådet eller en af mine partikolleger gør, kan jeg love, at vi ikke kommer til at stemme for, at der ændres i den nuværende skolestruktur. Vi tror på, at hvis de mindre bysamfund i kommunen skal have en fremtid, så skal der være ro omkring skole, børnehave og plejehjem.

Kort sagt; Vi går til valg på at give skolen i Ansager ro, så vores lokalsamfund kan gro. Det er en investering i fremtiden.

vist 578 gange