tirsdag 24 aug 2021 - Ansager
Fed fodbolduge for seniorholdene
AIF’s herrer har startet en hæsblæsende efterårssæson ganske godt, og denne uge byder på rigtigt mange kampe for de to hold.

Efterårssæsonen er altid kendetegnet af en kort opstart og et tæt program, og i år er heller ingen undtagelse, da AIF’s to herrehold i Serie 5 og Serie 6 kun nåede en træning, før begge hold havde to træningskampe. Derefter var der også kun kort tid til, at selve turneringen gik i gang, men udbyttet af de første kampe har været ganske fornuftigt.

Førsteholdet startede med en knusende sejr på 12-0 over Billund i første turneringskamp på en dag, hvor alt faldt i hak, og den blev fulgt op af et fint resultat på udebane mod Blåbjerg, hvor kampen endte 1-1. Her havde AIF flere forsøg på træværket, blandt andet lige før lukketid, og hvis den meget fysiske kamp skulle have haft en vinder, så havde det nok ikke været uretfærdigt, hvis AIF også havde hentet en sejr her. De fire point på kontoen er nok til en øjeblikkelig førsteplads i puljen.

Serie 6 spillede en god halvleg mod lokalrivalerne fra Skovlund i første kamp, men faldt sammen efter pausen, hvor det endte med et stort nederlag på 8-0. Ugen efter samlede holdet sig flot op med en sejr på 1-0 over HTS på hjemmebane, hvor særligt det flydende spil gav løfter om meget mere, og det var imponerende at se mandskabet rejse sig på den måde.

Det giver god stemning inden en komprimeret fodbolduge, hvor Serie 5 onsdag aften klokken 18.30 møder Agerbæk/Starup på Ansager Stadion, inden Serie 6 dagen efter tager imod Nordenskov på samme bane (også klokken 18.30). Herefter følger kampe i weekenden, hvor Serie 6 skal til Grindsted, mens Serie 5 tager imod Erritsø. Begge modstandere har bedt om at flytte kampene, der bliver endeligt fastlagt snarest.

Der bliver derfor rig mulighed for at se bold på Ansager Stadion, og vi håber meget, at mange tilskuere vil støtte drengene, der er klar til at give den gas i en fed fodbolduge.

Trænerteamet.

vist 642 gange