mandag 8 jul 2013 - Ansager
Laura Mo i Mariehaven
Sommersang i Mariehaven søndag den 7. juli 2013
Sommersang i Mariehaven søndag den 7. juli 2013 Foto: Karsten Madsen
Indtryk fra søndagens koncert i det yndigste sommervejr

Tænk at vi sku' opleve at….

Laura Mo synger en sang, som vi er meget optaget af. Den hedder "Fra bord og seng". En af linierne i omkvædet lyder: "tænk at vi skal opleve at….". Og her i sommer er vi halvgamle og i hvert fald pensionister begyndt at gå og sige det til hinanden, hver gang vi oplever noget særlig godt.

Nu i går tog vi til "Sommersang i Mariehaven" i det yndigste sommervejr. Allerede da vi steg ud af bilen og begyndte den lange vandring om til Mariehaven med kurv og taske, tænkte jeg første gang: "tænk at vi skal opleve at gå her i sådan en stor flok af ældre og gamle par, forventningsfulde og pyntede til en dejlig dag med sang og musik"

Første gang jeg gik ind på toilettet, så jeg de flotte malede figurer, som Ove Nørager har malet af kunstnere, der har optrådt på scenen i Mariehaven. Lige ved første øjesyn forekom det mig, at der stod en lang, lang kø allerede. Men så var det bare malerier. Sjovt og hyggeligt.

Hele dagen bød på oplevelser, og i går var det en oplevelse bare at sidde i solen og nyde at være dér og at være til. Og så kom igen ordene: "tænk at vi skal opleve at…" Ja, for ingenting er en selvfølge.

For os blev det en ganske særlig og meget speciel oplevelse at være imellem de ganske få, der allerede over tiden blev siddende og lyttede til Laura Mo inde i galleriet. Den sidste og næsten hjerteskærende sang tog helt pusten fra os. Hun ved det nok ikke, men hendes tekster rammer noget meget dybt, og hendes stemme er helt unik. Det var meget stort.

Til allersidst fik vi noget af finalen med også, heldigvis. Sikken stemning. Stor stor tak til Mariehaven, som sørgede for, at vi fik opleve alt det.

Venlig hilsen Alice Ravnholt

vist 914 gange