fredag 13 aug 2021 - Fanø
Nu bliver det gratis på Fanø
Fra på mandag den 16. august begynder den gratis periode i regeringens sommerpakke på Fanølinjen. Så bliver det gratis for gående, cyklende og for passagerer med et handicapparkeringskort.
Fra på mandag den 16. august begynder den gratis periode i regeringens sommerpakke på Fanølinjen. Så bliver det gratis for gående, cyklende og for passagerer med et handicapparkeringskort. Foto: PR - Molslinjen
Fra på mandag den 16. august 2021 bliver det gratis for gående og cyklende at rejse med Fanølinjen

Det er regeringens sommerpakke, som med forsinkelse rammer ruten mellem Esbjerg og Fanø. På de andre færgeruter til danske øer har der været gratis ture siden begyndelsen af juli, men på Fanø rammer regeringens sommerpakke med planlagt forsinkelse fra mandag den 16. august 2021.

Rejserne bliver gratis på alle ugens dage på nær fredag og lørdag. Det giver i perioden fra den 16. august til og med den 30. september 2021 i alt 34 dage med gratis transport.

I sommeren 2020 opstod for meget trængsel på især ruterne til de danske øer – blandt andet til Fanø. Derfor ønskede øens kommunalbestyrelse de gratis ture placeret efter skolernes sommerferie.

Billetten skal købes og betales online som sædvanligt – og så føres pengene tilbage til gæstens kreditkort efter rejse. Der kommer også penge tilbage til dem, som forinden har købt billet til perioden med gratis ture.

Karsten Madsen

vist 149 gange