mandag 2 aug 2021 - Ansager
Kæledyr skudt på med luftgevær
Søndag eftermiddag fandt vi, i et skudhul på vores kat, et hagl fra et luftgevær!

Vores kat er et kæledyr som hele familien værner om og holder utroligt meget af, så derfor har vi også taget forholdsregler som tydelig øretatovering samt halsbånd med tlf nr, så man til enhver tid kan ringe til os, hvis katten på nogen måde er til gene.

Vi ved godt, der nogle steder er mange hjemløse katte, som ikke har det særlig godt og som måske er til gene for beboerne. Vores måde at forsøge at bidrage til at løse det problem er, at vores hunkat er steriliseret.

I vores lille hjem er vi frustrerede over, at nogen kan finde på, at tage sigte på og affyre et hagl imod andres kæledyr. Vi kigger os omkring og undrer os over hvem gerningsmanden i nabolaget er. Det er utrygt og ekstremt ubehageligt.

Hvis vores kat skulle ske at befinde sig på fremmed grund, er man, ifølge loven selvfølgelig i sin ret til at jage den ud på behørig vis. En smule vand burde gøre tricket.

Man er også altid velkommen til at ringe til os på 22534024 hvis man føler sig generet af den.

At påføre katten smerte er ulovligt, og i dette tilfælde er det heldigt katten overlevede. Vi har anmeldt det til politiet, som gerne tager imod tips, hvis nogen har set eller hørt noget.

Ingen kan i princippet vide, hvis kæledyr det går ud over næste gang, og hvad udfaldet bliver?

Fam. Brix-Thomsen, Præstevangen 40

vist 988 gange