onsdag 30 jun 2021 - Ansager
Årsberetning SIF Ansager Håndbold 2021
Det har på mange måder været et specielt år for håndbolden.

Corona har bestemt dikteret slagets gang og det er ikke meget vi har fået lov til at spille. Vi startede denne sæson med en fornuftig opstart på både børne/unge og senior hold hvor alle kunne både spille og træne, men glæden var kort og i november blev alt senior bold lukket ned. I december måtte børnene på tidlig juleferie og siden december har det ikke været muligt at spille håndbold indendørs. Turneringen i JHF blev for denne sæson annulleret og vi starter derfor forfra når vi efter sommerferien begynder på den nye sæson.

Selvom Corona har fyldt meget og givet en del ekstra arbejde, så har håndboldudvalget alligevel fundet tid til mange nye og spændende arbejdsopgaver. De har gravet dybt for at finde nye og kreative tiltag til socialt samvær og indtjening i klubben. Der er blevet en flot kalender i samarbejde med Jettes Foto, hvor alle hold var repræsenteret. I samarbejde med Allan Diner blev der solgt tapas menu med levering og strømpesalget tog fart i november og gav klubben en rigtig god indtjening.

Det er blevet til underdørs træning for alle hold til store glade for både store og små. Alle har været i gang på græsset helt fra Trille Trolle og til senior.

2021 blev også året hvor halkonflikten tog til, en konflikt der har taget hårdt på alle implicerede parter. Det har været en drøj omgang, som uden tvivl har kostet mange kræfter både for hallen, hallens brugere og byens borgere. Vi byder den nye halbestyrelse velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

I år er der ingen årets spiller, pokaler eller andet af alt det hyggelige, så det har vi til gode til næste år hvor vi forhåbentlig kan holde en brag af en fest.

Håndboldudvalget vil gerne takke for alt den opbakning og støtte der har været fra både trænere, spillere, forældre og sponsorer. Det her mærkelige år havde vi ikke kunne komme igennem uden jer, Tak til alle jer der har købt strømper og tapas menu m.m. Vi sætter stor pris på at I bakker vores tiltag og klubben op.

Slutteligt vil jeg gerne takke af som formand for SIF Ansager Håndbold. Det har været 2 vilde år med mange udfordringer af forskellig størrelse. Jeg kan gå af med ro i sindet for det håndboldudvalg jeg efterlader i spidsen for klubben, er uden tvivl repræsenteret af gode mennesker der vil håndbolden, det sociale og børnene det bedste. Det er et udvalg der værner om de værdier vi i fællesskab har fået bygget op i klubben. Værdier der er vigtige for klubbens eksistens fremadrettet.

Jeg takker for en god tid med mange lærerige kampe og for alle de pæne ord jeg har fået med på vejen. Tak til alle jer der har turde at sige jeres mening på en ordentlig og sober måde og tak til alle jer der har støttet mig og stået bag de mange svære beslutninger vi i håndboldudvalget har skulle tage stilling til.

Håndboldudvalget glæder sig til at tage i mod nye som gamle spillere fra august .

God sommerferie

Med Venlig hilsen
Simone Winter

Udvalget har efterfølgende konstitueret sig som følgende

Formand: Jens Ole Mols
Næstformand: Lars Sadova

SIF Ansager Håndbold

vist 928 gange