onsdag 23 jun 2021 - Ansager
Fodbold: Ny trænerduo på plads for herresenior
Lars Guldager Dyhr ny cheftræner i Ansager IF sammen med formand for AIF Fodbold, Helle Bryndum Christensen.
Lars Guldager Dyhr ny cheftræner i Ansager IF sammen med formand for AIF Fodbold, Helle Bryndum Christensen. Foto: PR
Fra efterårssæsonen overtager Lars Guldager Dyhr og Jonas Kortsen ansvaret for herresenior i AIF

Der er nye ansigter på trænerbænken, når fodboldherrerne fra AIF kommer tilbage fra sommerferie, men faktisk er det et par ganske velkendte navne i klubben, der overtager ansvaret. Jonas Kortsen bliver holdleder for førsteholdet, mens Lars Guldager Dyhr tager posten som cheftræner i klubben, hvor de begge har optrådt som spillere og ledere.

- Efter en årrække med Henrik Brixtofte og Thomas Schaffer blev vi enige om, at det var tid til nyt input, og vi vil gerne takke for et godt og langt samarbejde. At vi så på kort tid er lykkedes med at lande en så stærk ny duo, er jeg bare utrolig glad for, for det er både et par vellidte og kompetente herrer, som nu overtager. De har selv spillet, og de kender klubben på alle plan, så de kommer med en klar plan for, hvordan de vil køre tingene. Vi forventer os meget af samarbejdet, og vi kan mærke, at de brænder for det, siger formand for AIF Fodbold, Helle Bryndum Christensen.

Den nye cheftræner er noteret for 257 kampe for AIF, og han har desuden trænet ungdomshold i klubben i en årrække, hvor han sideløbende også fortsætter som træner for U9-holdet.

- Der er en god stor gruppe af spillere, som jeg tror på, vi kan få en masse ud af på allerede på den korte bane, og selvom vi selvfølgelig har en klar ambition om, at førsteholdet skal hurtigt tilbage i Serie 4, så vil vi også have stort fokus på andetholdet. Vi skal give den gas sammen og komme med noget ild i øjnene, for så bliver alt bare meget sjovere. Vi kommer til at stille krav til spillerne, og vi kommer til at sætte kul på træningen fra start, når vi indleder efteråret tirsdag den 3. august. Vi glæder os vildt til opgaven, og jeg er rigtigt glad for at have Jonas Kortsen, som jeg selv har spillet samme med, som en del af trænerteamet, lyder det fra Lars Guldager Dyhr.

vist 2002 gange