fredag 11 jun 2021 - Ansager
Nye kandidater i Skovlund-Ansager Venstre
Fra venstre Kristian Støjberg fra Skovlund, byrådsmedlem Niels Haahr Larsen fra Ansager og Per Thisted fra Ansager
Fra venstre Kristian Støjberg fra Skovlund, byrådsmedlem Niels Haahr Larsen fra Ansager og Per Thisted fra Ansager Foto: Karsten Madsen
Byrådsmedlem Niels Haahr Larsen har for flere måneder siden bekendtgjort, at denne valgperiode er hans sidste periode i byrådet i Varde Kommune

På en velbesøgt generalforsamling og opstillingsmøde i Skovlund-Ansager Venstre blev der fundet nye kandidater til at afløse Niels.

Det er Per Thisted fra Ansager og Kristian Støjberg fra Skovlund, der ved det kommende kommunalvalg søger vælgernes mandat til at repræsentere Skovlund-Ansager i Varde Byråd, og dermed efterfølge Niels Haahr Larsen. Per og Kristian er begge velkendte og meget engagerede i lokalområdet.

Niels Haahr, som er navnet i daglig tale, har ydet en solid og kæmpe indsats for lokalområdet gennem mange år. Først i Ølgod Byråd og efterfølgende i Varde Byråd. Niels’ gode menneskelige egenskaber og konstruktive tilgang til sagerne har skabt respekt og gode relationer til kollegerne i byrådet. Niels nyder også stor respekt i lokalområdet, og han har sat sit aftryk på adskillige sager - til glæde for lokalområdet og Varde Kommune.

Niels Haahr Larsen udtrykte på opstillingsmødet, at det har været en stor fornøjelse og ærefuld opgave, at repræsentere ”6823 området” i Varde Byråd, og at han med sindsro giver stafetten videre til nye kræfter.

Skovlund-Ansager Venstre

Kr. Støjberg

vist 984 gange