mandag 31 maj 2021 - Ansager
MARIES FESTIVAL afløser Mariefestivalen i September
Det bliver Foreningen Mariehaven, der tager over efter Festivalforeningen nu, hvor Mariefestivalen i september officielt er blevet aflyst

Helge Engelbrecht fra Mariehaven fortæller:

- Der er mange udfordringer for tiden i kølvandet på Covid-19 og det rammer overalt. Heldigvis står vi på benene endnu i Mariehaven og vi har bestemt os for at fortsætte byens festival-tradition i september og afvikler derfor MARIES FESTIVAL, som får lov at varsle en ny og håbefuld tid uden Corona.

Alle med købte billetter til årets festival kan gøre brug af de samme billetter til MARIES FESTIVAL, som vi lover bliver fyldt med glæde, god energi, liv, latter og septembersol og fremfor alt masser af musik.

Desværre er det heller ikke muligt i år at etablere en Festivalcamp grundet de nuværende restriktioner. Vi tager derfor kontakt til alle med købte camp-billetter og vil forsøge at finde en gangbar løsning lidt som tidligere.

Vi kan altid kontaktes i Mariehaven på mail@musikgalleriet.dk / mobil 28 34 30 79 og alle er velkomne. Kontortiden er mandag til torsdag 10.00 - 13.00.

Vi gør samtidig opmærksom på at vi har åbent i Mariehaven og i vores nye Restaurant Galleriet hver torsdag, fredag, lørdag og søndag 12.00 - 20.00 med koncert alle dage kl. 15.00. Husk bordbestilling på mail@musikgalleriet.dk / mobil 40 20 99 93.

På gensyn

Helge Engelbrecht

vist 1430 gange